reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej Dziewczynki ;-)
Dawno mnie nie było...
Chciałam się poskarżyć na ... siebie ! :angry: Jestem jakaś nienormalna. Tak jak wcześniej napisałam nie mam większych szans być w ciąży, ale wypatruję objawów :eek: A wszystko zaczęło się od tempki. Nigdy wcześniej nie mierzyłam temp i nie wiem jak wygląda u mnie cykl. Ale przedwczoraj jak sie obudziłam (ok.11) miałam 37,3 , wczoraj (ok.10) miałam 37,0 a dzisiaj o 6.40 miałam 36,9. Do tego dochodzi palenie rury, ktore trwa od wczoraj i w cycochach mam "prądy" - takie jak przy napływie pokarmu. I sama nie wiem co myśleć...
Właściwie wiem :baffled: WARIATKA ze mnie.

Trzymam mocno kciuki za wasze fasolki ;-)

reklama
Camy_4 - testuj jutro dziewczyno i dawaj nam znac!!! Ale chyba wszystko wskazuje na pozytywne wiescie:-)
Ja do testowania jeszcze 4 dni.Cycki mnie bola strasznie badalam szyjke jest mieciutko ( nie wiem czy otwarta czy zamknieta nie potrafie wyczuc) wiecie jak powinno byc??
Niania- a Ty nam chyba jakies fasolinkowe zdjecia obiecalas:-)

W takim razie lecę po test...

I super!!!!:-)

Wiecie co bylismy z Simonkiem na spacerku i tak mnie zaczal jajniczek kluc, ze nie moglam kroka zrobic tak z 5-7 razy i puscilo, kurcze srachnelam sie...:confused::baffled:

Ach i jeszcze znalazlam w necie :
Dieta na chłopca, dieta na dziewczynkę. Metoda profesora Josepha Stolkowskiego

• Tę metodę należy rozpocząć nie wcześniej niż 6 miesięcy i nie później niż 6 tygodni od planowanego poczęcia.
    • Dieta „na dziewczynkę” powinna być bogata w wapń i magnez. Powinnaś jeść produkty mleczne, czekoladę, soję, orzechy, migdały, figi, fasolę, brokuły, ryby, gruboziarniste kasze, warzywa liściaste.
    • Dieta „na chłopca” powinna być bogata w sód i potas. Jedz dużo owoców cytrusowych, pestek słonecznika, pietruszki, pomidorów, ziemniaków i bananów.

I super!!!!:-)

Wiecie co bylismy z Simonkiem na spacerku i tak mnie zaczal jajniczek kluc, ze nie moglam kroka zrobic tak z 5-7 razy i puscilo, kurcze srachnelam sie...:confused::baffled:

Ach i jeszcze znalazlam w necie :
Dieta na chłopca, dieta na dziewczynkę. Metoda profesora Josepha Stolkowskiego
  • Tę metodę należy rozpocząć nie wcześniej niż 6 miesięcy i nie później niż 6 tygodni od planowanego poczęcia.
    • Dieta „na dziewczynkę” powinna być bogata w wapń i magnez. Powinnaś jeść produkty mleczne, czekoladę, soję, orzechy, migdały, figi, fasolę, brokuły, ryby, gruboziarniste kasze, warzywa liściaste.
    • Dieta „na chłopca” powinna być bogata w sód i potas. Jedz dużo owoców cytrusowych, pestek słonecznika, pietruszki, pomidorów, ziemniaków i bananów.
;-)Na produkty dieta na dziewczynke, jestem uczulon wiec odpada.:sorry2:
Oskar juz wrocil z przedszkola, zadowolony i nagadac sie nie moze.. Maz dzis w nocy jedzie do Warszawy zalatwic ostatnia sprawe i wraca jutro w nocy. W czwartek juz leci na pol roku, wczoraj o 23 akcja byla, a dzis o 11 zrobilam poprawke, a co mi tam. Teraz czekam do srody tak do 11, bedzie przerwy miedzy akcjami 48 godz. wiec zgodnie z przepisami :-)
hihihi.

:tak:Ciekawa jestem jaki wynik bedzie Camy 4- powodzenia, aby temp. byla na fasolke.
:zawstydzona/y:Oj Dorotko moze pojedziecie do lekarza, ucaluj syneczka.
K_asiu ty sie nie migaj, tylko kup tescik ciazowy i zdaj nam raporcik- powodzenia, trzymam mocno kciuki.

:no: U mnie nadal kreska jasna, ale co tam - to sa moje ostatnie godziny , wiec na te kreski nie ma co patrzec, bo bede sie oszczedzac i co. Jak ma byc fasolka, to bedzie a jak nie, to nie.:-D

reklama
Daj nam troche fluidkow :tak::tak: to moze ktoras z nas zlapie fasolke :-)
Napisz nam jak sie czujesz ? Ciąża zaczęła Ci już "dokuczać" ?

Moje rybki kochane, wszytsko bedzie dobrze :-)
nie ma mnawet jak nadrobić co pisałyscie wiec nie wiem na jakim etapie jestescie:sorry2:
Ale mam nadzieje, ze teraz bede na bieżaco:-)

Camy a Twoje temperaturki bardzo obiecujące :cool2: Zrób moze owulacyjny :-p tez powinno być widać...
Z ciazowym poczekałabym chociaz do terminu miesiaczki :-)

A moje objawy chyba juz sie skończyły :tak: Z objawów mma:
sikanie po 3 razy w nocy:sorry2:
jakieś obrzydzenie do miesa i potraw z miesa:confused::baffled:
apetyt :-p

i juz :-):-):-)

Do góry