;-)Kupiłabym dwa testy - pierwszy zrobila dziś(starajac sie nie pić jak najdłuzej przed testem) a drugi jutro rano
No lec do apteki i pisz co i jak![]()

POWODZENIA

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
;-)Kupiłabym dwa testy - pierwszy zrobila dziś(starajac sie nie pić jak najdłuzej przed testem) a drugi jutro rano
No lec do apteki i pisz co i jak![]()
:-);-)K_aska rob, a Ty Camy4 tez- my czekamy.:-);-)Laski ja mam jeszcze testy owu robic??
Choc z drugiej strony moze mi jeszcze beda potrzebne ??:-(
A ja mam bialego gluta tzn sluz jak nic bedzie @ :--
-(
Ja niestety nadal stoję w miejscu :-(. A marzenia o dzidzi odwlekają się niewiadomo jak długo. Czemu akurat teraz mnie to spotkało? I dlaczego?
Czy to przez te przeciążenie w pracy a może przez to,że tak bardzo chciałam bć w ciąży? Dzisiaj już 47 dc, załamka. I niestety nic nie zapowiada nadchodzącej @. Przynajmniej od kiedy biorę Niepokalanka cycki mi przestały pękać, śluz najpierw był wodnisto-rozciągliwy, a dzisiaj ppóki co nie widać. Więc chyba coś się pomału zmienia. Tylko ciekawe jak długo jeszcze będę zmuszona czekać. Zresztą to głupie. Wy modlicie się żeby @ nie nadeszła, a ja wręcz przeciwnie. Może nie powinnam się wypowiadać na naszym forum dopóki nie dostanę, bo w sumie piszę zupełnie nie na temat![]()