reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Zrobiłam test. Wyszła tylko 1 kreska.... :-( Więc poszłam zmierzy tempke... wiem ze teraz to nic nie mówi. Mam 37,5 wiec ciagle jest wysoka. Poczekam z nastepnym testem do czwartku, moze piatku. No zobaczymy. Co ma byc to bedzie :tak:

A ja mam bialego gluta tzn sluz jak nic bedzie @ :-:)-:)-(

K_asia, Camy spokojnie. Co ma być to będzie ( ale oczywiście stawiamy na fasolkę, co nie?:-)).
Wiem, że chcecie już wiedzieć, ale może lepiej odczekać z 1-2 dni po terminie i dopiero zrobić ciążowy?
Ja niestety nadal stoję w miejscu :-(. A marzenia o dzidzi odwlekają się niewiadomo jak długo. Czemu akurat teraz mnie to spotkało? I dlaczego?
Czy to przez te przeciążenie w pracy a może przez to,że tak bardzo chciałam bć w ciąży? Dzisiaj już 47 dc, załamka. I niestety nic nie zapowiada nadchodzącej @. Przynajmniej od kiedy biorę Niepokalanka cycki mi przestały pękać, śluz najpierw był wodnisto-rozciągliwy, a dzisiaj ppóki co nie widać. Więc chyba coś się pomału zmienia. Tylko ciekawe jak długo jeszcze będę zmuszona czekać. Zresztą to głupie. Wy modlicie się żeby @ nie nadeszła, a ja wręcz przeciwnie. Może nie powinnam się wypowiadać na naszym forum dopóki nie dostanę, bo w sumie piszę zupełnie nie na temat :sorry2:

hej kobity
u mnie chyba tez nic z fasolki bo mam sluz, taki jak k_asia mowi, pozatym do @ mam jeszce 5 dni ale ani cycuchya nic mnie nie boli, poprostu cisza, a na przytulansko tez nie mam ochoty, tylko jakos ostatnio czesto jestem glodna:-)hehe ale to moze ze stresu, no ale czy tydzien po ewentualnym zaplodnieniu powinny juz bolez piersi
a jak w niedziele mialam owulacje , to brzyniom potem zaczal mnie bolec od poniedzialku do czwartku
ok mniejsza z tym , p co se robic nadzieje
poczekam 5 dni zobacze czy @ sie pojawi

Dorota27- a bylas z ta @ u lekarza , bo jakos ostro ci sie przeciaga, u mnie raz spozniala sie 2 tyg, czyli cykl wyszedl mi na 44 dni,ale to chyba temu ze zaczelam myslec o ciazy za bardzo intensywnie

Camy - aty kiedy powinnas dostac @??

Beatka2710- a tobie kochana powodzenia, zeby maz dostal niedlugo od ciebie mile wiadomosci :-)bo pewnie jak bedziesz testowac to jego juz nie bedzie

Goska przeciez u ciebie jakos poludnie ;-) wstawaj!

a ja kurde stluklam termometr rteciowy wrrr ale jestem zla :angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:
pozbieralam to wszystko a zgadnijcie czym - tak jak mnie w szkole uczyli - obraczka !!! kto to w ogole wymyslil???
to teraz mam srebrna obaczke jutro ide do zlotnika moze cos mi z tym zrobi :frown::growl::unibrow:
ale ja mam dzis bojowy nastroj to chyba tez na @ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Ja niestety nadal stoję w miejscu :-(. A marzenia o dzidzi odwlekają się niewiadomo jak długo. Czemu akurat teraz mnie to spotkało? I dlaczego?
Czy to przez te przeciążenie w pracy a może przez to,że tak bardzo chciałam bć w ciąży? Dzisiaj już 47 dc, załamka. I niestety nic nie zapowiada nadchodzącej @. Przynajmniej od kiedy biorę Niepokalanka cycki mi przestały pękać, śluz najpierw był wodnisto-rozciągliwy, a dzisiaj ppóki co nie widać. Więc chyba coś się pomału zmienia. Tylko ciekawe jak długo jeszcze będę zmuszona czekać. Zresztą to głupie. Wy modlicie się żeby @ nie nadeszła, a ja wręcz przeciwnie. Może nie powinnam się wypowiadać na naszym forum dopóki nie dostanę, bo w sumie piszę zupełnie nie na temat :sorry2:

Dorotko, spokojnie. Ja też tak miałam,czasem i cykle 60dniowe.A jak robiłam badania,to niby wszystko ok.Gdzieś przeczytałam że u ZDROWEJ kobiety może się zdarzyć w roku "zniknięcie" jednego cyklu,również moga się zdarzyć cykle bezowulacyjne. Wiec spokonie,nic się złego nie dzieje. Mi lekarka jeszcze podpowiadała aby przy takich długaśnich cyklach zrobić badania poziomu tarczycy.No mi wyszło tak na styk,w normie.
Ale wiesz co,doskonale Cię rozumiem,te oczekiwania.Może lada dzień się pojawi.

Camy,Kasiu, po malutku,kochane, nie śpieszcie się z testami. Ja się pośpieszyłam i co,wyszły dwie blade kreski..a potem po 2 dniach @. Więc..

No właśnie NiaNia, Eni, dawajcie trochę fluidów.

Kurcze, wiecie co...dziwnie się czuję, niby jestem po @ (jeszcze rano gdzieniegdzie brązowe plamienie,czy brunatny śluz)ale,samopoczucie mam JAK PRZED @ a nie po. Boli mnie podbrzusze,ciągnie jajnik,kręgosłup (dolny odcinek). Cholender,czy to możliwe żeby już owu gdzieś się zbliżała? Chyba nie,co?Choć z drugiej strony skoro można zajść w ciąże podczas @,to i musi być owu w tym czasie tez.
A mi się nie chciało iść na pocztę po przesyłkę dziś a miałam awizo a tam mam testy owu.

Do góry