reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć dziewczynki ;-)
U mnie o 6.40 tempka była bardzo obiecująca - 37,1. Nie odpuszcza mnie zgaga. Piersi jakby troszke mniej "dokuczaja". Nie wiem jak normalnie wyglada koncówka cyklu - chodzi mi o temperature... Czy spada kilka dni przed @ ?
Miłego dnia :-)

reklama
Cześć dziewczynki ;-)
U mnie o 6.40 tempka była bardzo obiecująca - 37,1. Nie odpuszcza mnie zgaga. Piersi jakby troszke mniej "dokuczaja". Nie wiem jak normalnie wyglada koncówka cyklu - chodzi mi o temperature... Czy spada kilka dni przed @ ?
Miłego dnia :-)
Ja mialam tak 37,1 potem 37 a dwa dni pezed @ chyba 36.8 Ale kazda moze miec inaczej, ale mocno trzymam kciuki.
:wściekła/y: Dorota daj spokoj i masz nam tu pisac, a co ja mam powiedziec meza nie bede miala pol roku, wiec co - tez mam tu nie pisac. A @ przyjdzie, w Polsce dostaniesz.

Zaraz ide po mojego synka, siedzi w przedszkolu od 8 do 13;30. MAZ juz do mnie wraca, kto wie jak dzisiejszy wieczor sie skonczy hihihi:-).

Beataka a moze ty juz jestes po owulacji ( slabsza ta kreska??) i masz juz fasolinke w brzuszku:-):tak::-)
:-)No slabsza, w srode albo w czwartek byla mocna. Kto wie , moze z tych nerwow owulacja byla szybciej

.01.10 sobie zrobie tescik ciazowy, kto wie - moze beda 2 kreski , jak nie to trudno. Na wiosne ponowie staranka.

Czyli tuż przed @ tempka spada. To już jest jakaś wskazówka :-) U mnie wczoraj była niższa a termin @ wypada dzisiaj więc nie jest źle :tak::tak: Byleby się za mocno nie nakręcić:eek:
:-)Tak, tak swiete slowa, ja sie ostatnio tak nakrecilam ,ze @ 4 dni sie spoznila, a potem mialam przez dwa dni dola. Camy 4 trzymam kciuki, bedzie dobrze a jak nie , to zaczniesz staranka od nowa. Najwazniejsze ze z mezem jestes przez 12 miesiecy razem, wiec kiedys dzidzia bedzie. Powodzenia:-);-):tak:

:tak: staram się nie nakręcać:-D
Beata2710 podziwiam Cię za wytrwałość. Ja nie wiem czy umiałabym sobie poradzić w takiej sytuacji jakiej Wy jesteście. ;-) Życzę bardzo szybkiego zafasolkowania !! Mam nadzieję że już się udało :-D:-D

reklama
Dorotka a u ciebie jakies zmiany??
u mnie temp.rano 36,7 teraz 37,5 ( tylko mierzew buzi )musze gdzies poszukac ile to jest wiecej niz gdzie indziej ;-)

Do góry