Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Dziewczynki wszy ok serce jak dzwon
Teraz JuZ wierze ze jestem w ciazy[emoji7][emoji7]![]()
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Piękny cud. Spokojnej dalszej ciąży życzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dziewczynki wszy ok serce jak dzwon
![]()
Gratuluję [emoji108][emoji172]Dziewczynki wszy ok serce jak dzwon
Jak ja sie czuje to jest jedna wielka zagadka wieczorami tak nawala ze głowa mała czekam na badanie i cały czas dzwonię do embriologa i jeszcze nie odbiera boże ja na zawał zejdęO Tobie pamiętammiał być ktoś jeszcze
A Ty jak się w ogóle czujesz?![]()
Hej dziewczyny, dzis raczej nie będzie nas na forum bo po zmianie leków pb mam chyba na nie alergie i czuję się jak naćpany..Dzwoniłem do kliniki mojej i chcieli po mnie karetkę przysłać ale jedziemy z Aśka sami bo wiocha by nam żyć nie dała.. Pozdrawiam Was dziewczyny! I 3mam jak zawsze kciuki za każdą z was...
Dami
★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★
Zgage też mam ale ja nie zaliczam do żadnych objawów bo mam ja po wszystkim co zawiera gluten i to już kilka lat.ja mam to samo... kurcze no wyjełas mi to z ust ..i do tego zgaga pewnie z obzerania sie hihi ...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia dziewczyny!!! =) :*@Nadzieja78 bety aż do nieba!
@Kurcia powodzenia na wizycie
Mamy też dzisiaj jakiś transfer! Niestety nie pamiętam kto?!Wiedz że o Tobie pamiętamy.
Przytul mocno kropka i nie puszczaj przez najbliższe 9 miesięcy
Miłego dnia![]()
Pytanie na dziś. Można pić slaba kawe rozpuszczalna z mlekiem po transferze?(4dzien)
Pytanie na dziś. Można pić slaba kawe rozpuszczalna z mlekiem po transferze?(4dzien)
potrzebuję sie wyciszyć.