reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoasia hmm zgadłaś :D a pytam o immunoglobulinę bo ją rozważam i właśnie rozważam miejsce ewentualnego podania :D prawie się zdziwiłam że miałaś ją podawaną w Macierzyństwie. Ja w tej kwestii akurat konsultowałam się z immunologiem z Krakowa.
Też byłam wcześniej na accofilu ale ze względu na wady płodu ciąża się nie utrzymała. Z tym że ja zachodzę naturalnie. I jestem w Twoim wieku :D

reklama
@dżoasia ja mam 25 także znam ta cudowną młodość ...
Ale u mnie w październiku miną rok to cała wieczność nie wiem co przede mna... podziwiam za siły juz tyle lat starań eh nie wiem co ja bym zrobiła
;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoasia u mnie tylko naturalnie bo ja mam problem z utrzymaniem ciazy a teraz po cp to nie wiem jak bedzie bo mielismy 7 moesieczna przerwe. To prawda mloda jestes;) ale juz kilka lat wyciete z zycia na te badania i starania a to dobija:/
najbardziej to dobija kwestia finansowa, przez ostatnie 1,5 roku pofrunęło grubo ponad 50 tys (zbieraliśmy kilka lat na nadpłatę kredytu) i efekt jest taki, że we Wszystkich Świętych mogłam sobie zapalić lampkę pod pomnikiem dziecka utraconego... przez 7 lat małżeństwa nie byliśmy nawet na wakacjach... ehh do dupy to wszystko... ale nie będę tu truć bo to nie w moim stylu :D Wszystkie damy radę tylko trzeba pospinać pośladeczki ;) I nie ważne jak, czy naturalnie czy z mniejszą lub większą pomocą medycyny

@roxie123 nie mysl o tym bo moze juz w tym cyklu zaskoczylo trzeba zle mysli odganiac :)
@dżoasia glowka do gory mamy czasem kryzysy rozumiem o czym mowisz bo moj maz z tego powodu wyjechal za granice wraca w lutym okropnie tesknie za nim i dla mnie nie ma nic teraz wazniejszego niz powrot mojego meza. Zycie nie zawsze uklada sie tak jakbysmy chciel. Sprobowalabym na Twoim miejscu naturalnie a badalas mutacje ?

Dziewczyny oczywiście trzeba byc dobrej myśli [emoji4][emoji4][emoji9] każda z nas doczeka swojego cudu [emoji4]

@dżoasia hmm zgadłaś :D a pytam o immunoglobulinę bo ją rozważam i właśnie rozważam miejsce ewentualnego podania :D prawie się zdziwiłam że miałaś ją podawaną w Macierzyństwie. Ja w tej kwestii akurat konsultowałam się z immunologiem z Krakowa.
Też byłam wcześniej na accofilu ale ze względu na wady płodu ciąża się nie utrzymała. Z tym że ja zachodzę naturalnie. I jestem w Twoim wieku :D
A robiłaś badania, że jesteś pewna wad płodu? Bo ten doktorek tak lubi straszyć te biedne kobity, które do niego chodzą... Jak czytam co pisza dziewczyny z wątku o ifv to aż mi oczy na wierzch wychodzą... a do którego immunologa w krk chodzisz?

@bobasek1990 ja miałam te zrosty sińce itd mie unikniesz niestety rób zastrzyk pod kątem 90 stopni teraz się w szpitalu dowiedziałam jak to robić

@marshia brawo ty ja mam teraz bobra bo po cc nie moge się depilować ale jak dojdę do siebie to idę wszystko skosić nogi i bikini
:p

@dżoasia witaj ciężka twoja historia współczuję my walczyliśmy 5 lat tylko ja miałam IUI 2 razy i 2 straty teraz zaszłam naturalnie i mamy cud Zosię. Nie poddawaj się my też wydaliśmy mnóstwo kasy ja leczyłam się u prof Malinowskiego w Łodzi. Trzymam kciuki może spróbujcie naturalnie kochana nie chcę Cię martwić ale ten stach zostanie z Tobą teraz i w ciąży do końca niestety

@mickey dla Ciebie i dla wszystkich spragnionych cioć @mała79 :)

Załączniki

• IMG_20171116_211554.jpg
    IMG_20171116_211554.jpg
    463,7 KB · Wyświetleń: 105
@dżoasia ja mam 25 także znam ta cudowną młodość ...
Ale u mnie w październiku miną rok to cała wieczność nie wiem co przede mna... podziwiam za siły juz tyle lat starań eh nie wiem co ja bym zrobiła
;*

Idzie się do tego przyzwyczaić... Jak moja bratowa była pierwszy raz w ciąży to nie wyobrażałam sobie, że nie zajdę w ciążę przed jej porodem (już trochę się wtedy starałam), a teraz mały będzie kończył 4 lata a ona w zeszłym tygodniu urodziła drugie... Starania uczą cierpliwości... Ja już przestałam liczyć i się wściekać, bo bym fisia dostała...

reklama
@Porzeczka1234 cud, miód, malina ♥️♥️♥️
No ja mam nadzieje, ze jak te 2 razy zrobię, to coś to da. 3 już mam nadzieję nue dam rady zrobic ;) można co 4-6 tygodni. Potem mam zamiar być już w ciąży i wtedy mogę hodować swoją puszczę amazońską na nowo ;)
@bobasek1990 ja też już jakus czas temu pisałam, żeby robić zdjęcia pid kątem 90 stopni. Wyedy nie ma ani krwiaczków, ani zrostów. Po wkłuwaniu się pod kątem są

Do góry