reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Zlecenie dostałam dwa tyg temu,miałam mieć wizytę 21.11ale bedzie dopiero 27.11 niestety chciałam byc dobra i pracowałam tak jak przed ciąża tempo szybkie i bach plamienia. A teraz siedzę w domu na l4bo lekarz mnie tak ofukał z wzięłam zwolnienie i nawet nic si n odezwałam.
Lepiej zwolnic obroty dla malucha. Dobrze ze jestes na l4 . To dla twojego i malucha zdrowia.

reklama
Ja niestety mam zawsze tak ze mnie odsylaja na wwe. Jestem za nich za trudnym przypadkiem.... nie maja patologi noworodka. Wiec ciaze prowadze u siebie bo dojazdy do wwy dobijaja mnie ,jedynie na konsultacje musze jechac zeby moj lekarz mial jasnosc jak ze mna postepowac
A co się dzieje, że konieczna jest patologia noworodka?

Raz ze ciaza po zakrzepicy ,dwa kolejna cc, oliwia w 33 tyg sie urodzila. Bartek w 37 ale ja mc na patologi ciazy bylam. Mati tez 37 i jie oddychal dostal 5 punktow i musial byc na cepapie 12 h. Dlatego wysylaja mnie na warszawe za kazdym razem
Mam nadzieję, że teraz będziesz miała jak najmniej przeżyć i zmartwień.

Sprawdzam czy i mi się udało zrobić swój suwak :)
img

ckaiyx8dp9q226hd.png

reklama
Tez mam taka nadzieje. Pozostaje dmuchac i chuchac .....wczoraj powiedziałam mamie troche mi nagadala bo martwi sie o mnie a dzis dzwoni gadam z nia i nagle a ty czasem sie nie przeziebilas? Masz dbac teraz o siebie.
To dobrze, że już dzisiaj jest lepiej z mamą :) Ja mam nadzieję, że moi dobrze zareagują. Kurcze już tylko 6 dni zostało :p Ja to jestem postresowana, a mój M, mi tylko mówi "a czym tu się stresować?" :p zazdroszczę mu tego podejścia.

Do góry