reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Czym w ogóle się dziewczyny zajmujecie?? Gdzie pracujecie? Skąd jesteście? :)

p19u3e3kzquj2xcn.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja pracuje w firmie budowlanej zarządzam facetami [emoji23] i mam swój butik z ubraniami na mieście jestem z śląska

p19u9jcgq5oadwv5.png

reklama
Nie boję się, to nie golizna :) poza tym na zamknięte forum również łatwo się wkraść niestety. Myślę że jak ktoś mnie będzie miał poznać to i tak pozna jak jedna z koleżanek na innym forum listopadowego - koleżanka z jednej szkoły :)

p19u3e3kzquj2xcn.png

27.06.17 Anastazja [*]

Nie golizna jednak Ja chronic moja privacy a nie ze potem widze moja twarz gdzue indziej
Na zamknietym nikt nie ma prawa mAm je JuZ dwa zamkniete z poprzedniej ciazy I sa tylko uczestnicy grupy!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie golizna jednak Ja chronic moja privacy a nie ze potem widze moja twarz gdzue indziej
Na zamknietym nikt nie ma prawa mAm je JuZ dwa zamkniete z poprzedniej ciazy I sa tylko uczestnicy grupy!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę że od 3 zdjęć nic się nie stanie :) no już trudno, dodałam [emoji14]

p19u3e3kzquj2xcn.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
Myślę że od 3 zdjęć nic się nie stanie :) no już trudno, dodałam [emoji14]

p19u3e3kzquj2xcn.png

27.06.17 Anastazja [*]
A no widzisz ja np chetnie bym wstawila zdjęcia córki ale to dopiero na jakimś zamkniętym wątku jeśli kiedyś go utworzymy

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png

Do góry