Elodia
Fanka BB :)
A dziękuję. Tylko M po nocce o ok 13 wstanie tzn go obudze żeby po zakupy poszedl i zaraz będę robićNo to smacznego [emoji1]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dziękuję. Tylko M po nocce o ok 13 wstanie tzn go obudze żeby po zakupy poszedl i zaraz będę robićNo to smacznego [emoji1]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Do mnie mamusia dzwoniła czy będziemy z M na obiedzie bo robi kotlety mielone z buraczkami![]()
Zgadzam się pychotka[emoji39]Ooo no pycha
A dziękuję. Tylko M po nocce o ok 13 wstanie tzn go obudze żeby po zakupy poszedl i zaraz będę robić
![]()
![]()
Oooo jeee placek po węgierskuuu mmmmm jadłabymA fuuj ja cebuli nie lubię hehe ale frytki hmm wsunelabymmnie się zachciało placka po wegiersku☺☺☺
Mi sie frytko z krążkami cebulowymi zamarzyły juz od kilku dni za mną chodzą
![]()
![]()
No ja za cebulą też nie za bardzo ale te krążki cebulowe bomba. Jak się dobrze przysmaży i obtoczy to w ogole nie czuć że to cebula :-)A fuuj ja cebuli nie lubię hehe ale frytki hmm wsunelabymmnie się zachciało placka po wegiersku[emoji5][emoji5][emoji5]
Wystarczy cebulę pokroić tak żwby wyszly krążki :-) i potem obtoczyć kolwjno w mące,roztrzepanym jajku i panierce no i na patelnię. A panierka to dowolna. Moze byc nawet do kurczaka hehe albo zrob samemu z bułki tartej i różnych przyprawAle Mężuś uwielbia cebula żuć mi przepis to mu zrobię
Nigdy nie jadłam, obtaczasz w jajku i mące czy bułce? aaaa już doczytałamNo ja za cebulą też nie za bardzo ale te krążki cebulowe bomba. Jak się dobrze przysmaży i obtoczy to w ogole nie czuć że to cebula :-)
![]()
![]()
To tym bardziej większa tragedia skoro znasz osobiście taką ciężko chorą osobę :-(
![]()
![]()