reklama
Elodia
Fanka BB :)
Tak w ogóle to witam. Po okrpnej nocy. Az że siku co chwilę zanim zasnęłam a nawet jak zasnęłam, to budzenie się co chwilę.....na siku :-) no i zanim zasnęłam, to minelo dużo czasu, gdyż nie mogłam znaleźć wygodnej pozycji do spania. Ani na bolu ani na brzuchu ani na plecach. Ale o spaniu na brzuchu muszę przestac myslec bo czuję jakis duzy scisk w podbrzuszu....uch...byle do lipca i spanie na brzuchu wróci do łask :-)

Agatka29
Ja dziś w nocy dobrze bym spała ale młody bardzo się wiercil chyba go brzuszek bolał,Tak w ogóle to witam. Po okrpnej nocy. Az że siku co chwilę zanim zasnęłam a nawet jak zasnęłam, to budzenie się co chwilę.....na siku :-) no i zanim zasnęłam, to minelo dużo czasu, gdyż nie mogłam znaleźć wygodnej pozycji do spania. Ani na bolu ani na brzuchu ani na plecach. Ale o spaniu na brzuchu muszę przestac myslec bo czuję jakis duzy scisk w podbrzuszu....uch...byle do lipca i spanie na brzuchu wróci do łask :-)
![]()
![]()
Elodia
Oj biedaczek :-* moja córka za to przemyciła telefon do swojego pokoju i skapnelam się dopiero przed 22 jak sobie filmiki puszczalaJa dziś w nocy dobrze bym spała ale młody bardzo się wiercil chyba go brzuszek bolał,

reklama
paulina1994
Dzień dobry
ja ostatnio bardzo wcześnie chodzę spać zawsze zasypiałam koło 1 w nocy a teraz 22 i padam z nog
ide dzisiaj do lekarza bo czuje, że zaczyna mnie cos rozkładać
pracuje w klimatyzowanym biurze i klimatyzacja chodzi na całego, a nie chciałabym teraz sie jeszcze rozłożyć
myślicie, że lekarz rodzinny może wypisać mi skierowanie na bete? Czy jest to tylko badanie płatne ?
Podziel się: