reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny ja tak z innej beczki, ma któraś narożnik lub sofę z regulowanym zagłówkami? Ciekawa jestem jak to się sprawuje.

Dyrektor ma syna i wnuczkę koło 2 lat, ale sam jest raczej starszy (chyba 63 lata czy jakoś tak). Mam nadzieję, że strach ma tylko wielkie oczy i będzie ok :)
Aaa to kochający dziadziuś, będzie dobrze!!! Bardziej zakochani we wnuczka niż w dzieciach także będzie napewno dobrze :)

Dziewczyny ja tak z innej beczki, ma któraś narożnik lub sofę z regulowanym zagłówkami? Ciekawa jestem jak to się sprawuje.
Ja mam fajną sprawa, na początku cały czas podnosilismy żeby fajnie się tv oglądało z oparta głową, ale teraz bardziej leżę nie z siedzę :)

Dyrektor ma syna i wnuczkę koło 2 lat, ale sam jest raczej starszy (chyba 63 lata czy jakoś tak). Mam nadzieję, że strach ma tylko wielkie oczy i będzie ok :)
Nie martw się na zapas :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Mnie też od 5 tyg męczą, teraz mam wstręt do wody, herbaty też nie mogę ale muszę zacząć pić bo usta pękają, żebym się nie odwodniła jak nie wymiotuję, to znowu strasznie mnie mdli, ale cały czas bronię się przed wymiotami bo Nienawidzę i tak się męczę wieczorami, ale jak trzeba to i tak muszę iść przytulić kibelkiem a z jedzeniem to mam ochotę na wszystko tylko gorzej już po jedzeniu
Ja mam to samo boję się, że się odwodnienia. Na jedzenie też apetytu nie mam, w poprzedniej ciąży też tak miałam było lepiej gdzieś koło 12 tygodnia

reklama
Do góry