reklama
Agatka29
Fanka BB :)
Aaa to kochający dziadziuś, będzie dobrze!!! Bardziej zakochani we wnuczka niż w dzieciach także będzie napewno dobrzeDyrektor ma syna i wnuczkę koło 2 lat, ale sam jest raczej starszy (chyba 63 lata czy jakoś tak). Mam nadzieję, że strach ma tylko wielkie oczy i będzie ok![]()
Agatka29
Ja mam fajną sprawa, na początku cały czas podnosilismy żeby fajnie się tv oglądało z oparta głową, ale teraz bardziej leżę nie z siedzęDziewczyny ja tak z innej beczki, ma któraś narożnik lub sofę z regulowanym zagłówkami? Ciekawa jestem jak to się sprawuje.
olaaa7
Obyś miała racjęAaa to kochający dziadziuś, będzie dobrze!!! Bardziej zakochani we wnuczka niż w dzieciach także będzie napewno dobrze![]()
Elodia
Nie martw się na zapas :-)Dyrektor ma syna i wnuczkę koło 2 lat, ale sam jest raczej starszy (chyba 63 lata czy jakoś tak). Mam nadzieję, że strach ma tylko wielkie oczy i będzie ok![]()

kinga30
Ja mam to samo boję się, że się odwodnienia. Na jedzenie też apetytu nie mam, w poprzedniej ciąży też tak miałam było lepiej gdzieś koło 12 tygodniaMnie też od 5 tyg męczą, teraz mam wstręt do wody, herbaty też nie mogę ale muszę zacząć pić bo usta pękają, żebym się nie odwodniła jak nie wymiotuję, to znowu strasznie mnie mdli, ale cały czas bronię się przed wymiotami bo Nienawidzę i tak się męczę wieczorami, ale jak trzeba to i tak muszę iść przytulić kibelkiem a z jedzeniem to mam ochotę na wszystko tylko gorzej już po jedzeniu
paulina1994
Ja mam chyba jeżeli dobrze rozumuje regulowane zaglowkiDziewczyny ja tak z innej beczki, ma któraś narożnik lub sofę z regulowanym zagłówkami? Ciekawa jestem jak to się sprawuje.
spójrz sobie na narożnik GO z Agaty Meble czy o takie cos ci chodzi
olaaa7
Ooo to w takim razie tylko czekam na odpowiedź sprzedawcy czy narożnik ma tył obity tą samą tkaniną i zamawiamJa mam fajną sprawa, na początku cały czas podnosilismy żeby fajnie się tv oglądało z oparta głową, ale teraz bardziej leżę nie z siedzę![]()
reklama
olaaa7
Tak chodzi mi o takie zagłówkiJa mam chyba jeżeli dobrze rozumuje regulowane zaglowki
spójrz sobie na narożnik GO z Agaty Meble czy o takie cos ci chodzisprawuje sie dobrze
![]()
Podziel się: