reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Poka jaki?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Kolor taki jak na zdjęciu tylko wersja prawa.
f0aeb3754869978ce238e23270c7.jpg

Załączniki

• f0aeb3754869978ce238e23270c7.jpg
    f0aeb3754869978ce238e23270c7.jpg
    61,2 KB · Wyświetleń: 166
Witam i ja [emoji846] mi się nie chce spac wieczorem za to rano mam problem z wstaniem moj szef jest w delegacji wiec powiem mu o ciazy w przyszłym tyg albo przed wigilijka firmowa 9.12 moj szef akurat jest bardzo wporzadku i nie raz mi mówił ze mam się nie stresować jakbym była w ciazy bo moja stanowisko pracy zawsze będzie na mnie czekać co mnie cieszy chociaż przyzna szczerze ze nie wiem czy chce wrócić później do pracy chciałabym więcej w domu być z dziećmi a tak od 8-16 od pon-pt w biurze i nie mam czasu na nic ale za to dużo zarabiam i firma naprawdę jest super i tu mi żal znów odchodzić tym bardziej ze mam umowę na czas nieokreślony ale już od jakiegoś czasu liczę ze zostanę sobie tylko przy swoim butiku i zrezygnuje z etatu a czas poświęcę rodzinie i dzieciom moja córka w wrześniu pójdzie do 3 klasy
U nas na szczęście po remoncie bo mieszkamy w swoim nowym domu ale już zapowiedziałam mężowi ze zostało mu na wiosnę do zrobienia podłoga na tarasie bo ja w lipcu będę tam pic kawę dzisdzius w wózku moje dwa pieski Czesio i Gustaw będą się opalać a marcelina bawić wiec wszystko ma być gotowe [emoji23]
Ja mam tylko lekkie mdlosci nic więcej czyje się dość dobrze nie odczuwam żadnego bólu jedynie cycki mnie bola ale na brzuszku mogę jeszcze spac

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
My jesteśmy właśnie w fazie remontu. I to dlatego mąż zdecydował się na 3. Wcześniej nie mieliśmy warunków doszło nam 30 m więc jest miejsce dla maluszka. Z tym że cały czas pod górkę
Młoda w domu kaszle bardzo bo pełno kurzu wszędzie. Staram się jak mogę sprzatac. Po przedszkolu ruszamy na świetlicę żeby jak najmniej była w domu. Doktor powiedziała że dopuki będzie remont ona kaszlec będzie dostała dodatkowe leki żeby go zmniejszyć. Dziś ma ma zbić zabudowę na dziurę. Rozciągnąć instalacje elektryczne i wełnę przykryć folią termoizolacyjna. W wekkend będzie szwagier i mają przywieść regipsy. Mąż chce to jak najszybciej skończyć. Ja mam rozprawę spadkowa po mamie w grudniu o sprzedaż mieszkania więc jak by się szybko udało i sprzedać mieszkanie to mielibyśmy kasę odrazu na kuchnię . On chce to zrobić zanim urodzi się dzidziuss. Zaraz wklejw zdjęcia jak już wyglada

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

No to przybijam piąteczkę :) my nie mamy ślubu co prawda, ale juz kilka lat związku za nami.

...i ja! :)

O rety! :o Ja mam syna, mój facet też syna więc też chciałabym dziewczynkę... ale z drugiej strony drugi chłopczyk też będzie fajnie :) Mój syn mega chce brata, siostra "ostatecznie" :D

Też tak mam, jakbym miała coś naderwać w środku ;)

Ja mam identycznie jakby mi coś wyrwało przez kilka sekund straszny bol

Ja w tamtych ciazach tez mialam a prenatalne robi sie od 11 do 13tyg6dzien bo pozniej nie widac dobrze. I zastanawiam sie czy bedzie robil

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja następną wizytę mam w 9+1 czyli kolejna będzie 12+ coś więc pewnie wtedy dostanę skierowanie. A te wyniki prenatalnych dostaje od razu? Czy dopiero mój lekarz je oceni i powie czy jest ok?

My jesteśmy właśnie w fazie remontu. I to dlatego mąż zdecydował się na 3. Wcześniej nie mieliśmy warunków doszło nam 30 m więc jest miejsce dla maluszka. Z tym że cały czas pod górkę
Młoda w domu kaszle bardzo bo pełno kurzu wszędzie. Staram się jak mogę sprzatac. Po przedszkolu ruszamy na świetlicę żeby jak najmniej była w domu. Doktor powiedziała że dopuki będzie remont ona kaszlec będzie dostała dodatkowe leki żeby go zmniejszyć. Dziś ma ma zbić zabudowę na dziurę. Rozciągnąć instalacje elektryczne i wełnę przykryć folią termoizolacyjna. W wekkend będzie szwagier i mają przywieść regipsy. Mąż chce to jak najszybciej skończyć. Ja mam rozprawę spadkowa po mamie w grudniu o sprzedaż mieszkania więc jak by się szybko udało i sprzedać mieszkanie to mielibyśmy kasę odrazu na kuchnię . On chce to zrobić zanim urodzi się dzidziuss. Zaraz wklejw zdjęcia jak już wyglada

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Pokaż pokaż :)

reklama
Tak Wam zazdroszczę dziewczyny ze macie ochote na różne pyszności u mnie lipa totalna na nic nie mam ocoty nawet jak czytam o jedzeniu to mnie mdli :/ zjadłam pierogi może zaraz troszkę przejdzie. A co do imion to mi się podoba dla dziewczynki Melania i Lenka a dla chłopca Marcel :)

Mi się dla dziewczynki podoba Marcela bardzo:)

Do góry