Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Ej nie kumam nic z tego wolontariatu lekarza to 6 tydzień kończę a wd tych obliczen kalkulatorów to 7 i od dnia miesiączki tez 7 jak to ogarnąć bo juz nie rozumie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz równo 6 tygodni?Ej nie kumam nic z tego wolontariatu lekarza to 6 tydzień kończę a wd tych obliczen kalkulatorów to 7 i od dnia miesiączki tez 7 jak to ogarnąć bo juz nie rozumie
To tak jak ja, tyle nam zeszło z tym sprzątaniem, że szkoda gadać ale na szczęście wykrzesałam siły żeby przynajmniej ogarnąć sos więc dziś tylko go zagęszczę i zostają same placki do ogarnięciaA powiedz jak Ty się czujesz po takich obfitych posiłkach? Ja to zjem trochę i potem czuję się taka pełna, że się źle czuję.
Mi się dla dziewczynki podoba Marcela bardzo![]()
Masz równo 6 tygodni?
Moja córka ma na imię marcelina ale wołamy ja marcela [emoji5]
![]()
Ja następną wizytę mam w 9+1 czyli kolejna będzie 12+ coś więc pewnie wtedy dostanę skierowanie. A te wyniki prenatalnych dostaje od razu? Czy dopiero mój lekarz je oceni i powie czy jest ok?
Trzymam kciuki za wizyte. A produkcja idzie cala para....ja sama czasem odnalezc sie nie moge jak jakis czas nie ma mnie na forumOoo matko produkujecie jakby Wam za to płacili. Chce odpisać w jakimś wątku, zajmuje się chwilę mała a tu już 5 nowych tematów i nie ma co wracać do tamtego
Ja dziś wizytuje o 13. Podwozie już przygotowane teraz tylko tuptac nogami.
Jak już się remontami dzielimy to nasze gniazdko to zaraz wam pokaże nasz poziom zaawansowania.
Napisane na SM-T813 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli chyba dziś masz 6+6Miesiączkę miałam 6.10 2017