Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
SmacznegoJa dziś też bułka z roztopionym żółtym serkiem
![]()
Dziewczyny ejjj idę sb tez machnąc śniadanko; ) ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SmacznegoJa dziś też bułka z roztopionym żółtym serkiem
![]()
Nooo jedzonko mmm, już mam ochotę na karpia i zupę rybnąWkpncuuuuuuu i te jedzenie hmmmm
IdźDziewczyny ejjj idę sb tez machnąc śniadanko; ) ;p
Do mnie tak samoJejku dziewczyny do mnie ciągle nie dociera, że w brzuszku jest mały człowieczek [emoji173]
I jak fajnie w końcu na spokojnie święta zorganizować będzie można bo dużo czasu a nie ze po pracy na szybkości prezenty sprzątanie itp.Czujecie dziewczyny, że już za miesiąc i 1 dzień wigilia? Bo ja wcale, strasznie ten rok zleciał.
A czy Wasi faceci byli z Wami na pierwszych wizytach? Mój poszedł ale nie chciał wejść, jakoś się krępował dopochwowego usgDo mnie tak samoabstrakcja ale bardzo bardzo sie cieszę i jestem coraz spokojniejsza i już następnej wizyty nie mogę sie doczekać bo znowu chciałabym fasolkę zobaczyć
![]()
No u mnie się nic nie zmieniI jak fajnie w końcu na spokojnie święta zorganizować będzie można bo dużo czasu a nie ze po pracy na szybkości prezenty sprzątanie itp.![]()
Nie mój nie był ale dzwonił do mnie co 5 min czy już wyszłam i czy wszystko dobrzeA czy Wasi faceci byli z Wami na pierwszych wizytach? Mój poszedł ale nie chciał wejść, jakoś się krępował dopochwowego usgObiecał, że przy następnych przez brzuch już będzie.
No u mnie się nic nie zmienija nie jestem na L4
ale na szczęście wigilia w niedzielę więc spokojnie w sobotę można przygotować co nieco
![]()
Ja sie cieszę ze będę mieć l4 bo nie raz w wigilie musiałam iść na pare godzin do pracyA czy Wasi faceci byli z Wami na pierwszych wizytach? Mój poszedł ale nie chciał wejść, jakoś się krępował dopochwowego usgObiecał, że przy następnych przez brzuch już będzie.
No u mnie się nic nie zmienija nie jestem na L4
ale na szczęście wigilia w niedzielę więc spokojnie w sobotę można przygotować co nieco
![]()
No ja właśnie nie wiem czy wejdzie ze mną do gabinetu. Mam nadzieję, że takNie mój nie był ale dzwonił do mnie co 5 min czy już wyszłam i czy wszystko dobrzemyśle ze na następna wizytę już pójdziemy razem bo będzie tez więcej widać
![]()
W takiej sytuacji to rozumiemJa sie cieszę ze będę mieć l4 bo nie raz w wigilie musiałam iść na pare godzin do pracy
Przekonasz go na pewno zobaczysz jakie będzie podekscytowany jak zobaczy i usłyszy serduszkoNo ja właśnie nie wiem czy wejdzie ze mną do gabinetu. Mam nadzieję, że takMuszę go jakoś przekonać. Fajnie jakby też usłyszał serduszko
![]()