reklama
roxie123
Fanka BB :)
@dżoł ... już nic nie zinterpretuje spoko ... źle zrozumiałam myślałam , że dałaś wyniki aby wiedziec czy są ok
@Ilis91 pomalutku się podniesiesz :* nie wiem jak jest z pustym jajem ... miałam w lutym, ale nie wysyłałam ani nic bo przeszłam to w domu :/ w zasadzie nic nie było tak w realu oprócz jakby bolesnego okresu ... trudno mi powiedziec ale dziewczyny pomogą
@Ilis91 pomalutku się podniesiesz :* nie wiem jak jest z pustym jajem ... miałam w lutym, ale nie wysyłałam ani nic bo przeszłam to w domu :/ w zasadzie nic nie było tak w realu oprócz jakby bolesnego okresu ... trudno mi powiedziec ale dziewczyny pomogą
magda1208
roxie123
@magda1208 nie moge odnaleźć Twojej ostatniej bety :/ jaki masz przyrost ?
magda1208
@magda1208 nie moge odnaleźć Twojej ostatniej bety :/ jaki masz przyrost ?
35744
roxie123
@magda1208 @Ilis91 przytulam Was ;*
@olaa90 ja badałam raz sumie i było ok do granicy daleko , ale teraz biorę prenatal uno więc nie odstawie go i tak , to nie wiem czy jest sens mi powtarzać
@olaa90 ja badałam raz sumie i było ok do granicy daleko , ale teraz biorę prenatal uno więc nie odstawie go i tak , to nie wiem czy jest sens mi powtarzać
magda1208
@Ilis91 Trzymam kciuki aby się udało.
Walczymy dalej czekam na krwawienie i później wizyta u Maliny . Chyba , że wspólnie z moją doktor postanowimy pobrać materiał bije się z myślami czy jest sens. Ciężko jest bo miałam nadzieję , że się uda w grudniu niestety Bóg ma dla mnie inny scenariusz. zazdroszczę świąt z maluszkami ale pozytywnie. Mam zapytanie jak długo należy odczekać do następnych starań. ?
Brzuszki śliczne dziewczyny. Jeszcze trochę i będziecie tulić maleństwa.
@Maciejka78 Cieszę się z udanej wizyty i dobrych wieści.
@Porzeczka1234 Zosia cudna.
Trzymam kciuki za testujące .
@marshia Udanej zabawy .
Walczymy dalej czekam na krwawienie i później wizyta u Maliny . Chyba , że wspólnie z moją doktor postanowimy pobrać materiał bije się z myślami czy jest sens. Ciężko jest bo miałam nadzieję , że się uda w grudniu niestety Bóg ma dla mnie inny scenariusz. zazdroszczę świąt z maluszkami ale pozytywnie. Mam zapytanie jak długo należy odczekać do następnych starań. ?
Brzuszki śliczne dziewczyny. Jeszcze trochę i będziecie tulić maleństwa.
@Maciejka78 Cieszę się z udanej wizyty i dobrych wieści.
@Porzeczka1234 Zosia cudna.
Trzymam kciuki za testujące .
@marshia Udanej zabawy .
Ostatnia edycja:
reklama
czarna_mala
Madziula, przy takich wartościach beta juz raczej się nie podwaja. Nie wiem czemu, ale ma przeczucie że będzie dobrze u CiebieBeta 44992((((( Ostatnia 35744
@Ilis91 Kochana nie trać nadziei może jeszcze będzie dobrze. Materiał wysyłam do Poznania choć tak jak dziewczyny wspominały nie wiadomo czy z pustego jaja wyniki są miarodajne. W Poznaniu twierdzą , że tak sama biję się z myślami co zrobić.
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Podziel się: