reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@dżoł ... już nic nie zinterpretuje spoko ... źle zrozumiałam myślałam , że dałaś wyniki aby wiedziec czy są ok
@Ilis91 pomalutku się podniesiesz :* nie wiem jak jest z pustym jajem ... miałam w lutym, ale nie wysyłałam ani nic bo przeszłam to w domu :/ w zasadzie nic nie było tak w realu oprócz jakby bolesnego okresu ... trudno mi powiedziec ale dziewczyny pomogą

Beta 44992((((( Ostatnia 35744
@Ilis91 Kochana nie trać nadziei może jeszcze będzie dobrze. Materiał wysyłam do Poznania choć tak jak dziewczyny wspominały nie wiadomo czy z pustego jaja wyniki są miarodajne. W Poznaniu twierdzą , że tak sama biję się z myślami co zrobić.

Ostatnia edycja:
@roxie123 ja miałam podwyższony po prenatalu :( ale fakt przed badaniem go nie odstawiłam bo nie wiedziałam ze tak trzeba i nie wiem jaki rzeczywiście wynik ...

@Ilis91 Trzymam kciuki aby się udało.
Walczymy dalej czekam na krwawienie i później wizyta u Maliny . Chyba , że wspólnie z moją doktor postanowimy pobrać materiał bije się z myślami czy jest sens. Ciężko jest bo miałam nadzieję , że się uda w grudniu niestety Bóg ma dla mnie inny scenariusz. zazdroszczę świąt z maluszkami ale pozytywnie. Mam zapytanie jak długo należy odczekać do następnych starań. ?
Brzuszki śliczne dziewczyny. Jeszcze trochę i będziecie tulić maleństwa.
@Maciejka78 Cieszę się z udanej wizyty i dobrych wieści.
@Porzeczka1234 Zosia cudna.
Trzymam kciuki za testujące .
@marshia Udanej zabawy .

Ostatnia edycja:
reklama
Beta 44992((((( Ostatnia 35744
@Ilis91 Kochana nie trać nadziei może jeszcze będzie dobrze. Materiał wysyłam do Poznania choć tak jak dziewczyny wspominały nie wiadomo czy z pustego jaja wyniki są miarodajne. W Poznaniu twierdzą , że tak sama biję się z myślami co zrobić.
Madziula, przy takich wartościach beta juz raczej się nie podwaja. Nie wiem czemu, ale ma przeczucie że będzie dobrze u Ciebie :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Do góry