Zrobilam dzis test z sikacza i wyszedl negatywny, wiec cudu nie bedzie. W starym zwyczaju w ciagu 2godzin od testu przyszla @. Troche Dobrze bo bylam juz zmeczona tym czekaniem.ale nie spodziewam, ze tak bardzo emocjonalnie mnie to zdoluje.myslalam,ze najgorsza byla wiadomosc o spadajacej becie. Jednak gorsze niz uslyszec taka wiadomosc jest to poczuc.niestety.ja tak wtedy czekałam na rozwój wydarzeń u Karoliny, że nawet pamiętam, że z ok 270 spadło na 230![]()
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Tulę :* przechodziłam przez to więc wiem jak ci teraz potwornie ciężko, ale wiem też, że po burzy wychodzi słońce i niedługo nabierzesz sił do ponownej walki :* dasz radę kochaniutka!Zrobilam dzis test z sikacza i wyszedl negatywny, wiec cudu nie bedzie. W starym zwyczaju w ciagu 2godzin od testu przyszla @. Troche Dobrze bo bylam juz zmeczona tym czekaniem.ale nie spodziewam, ze tak bardzo emocjonalnie mnie to zdoluje.myslalam,ze najgorsza byla wiadomosc o spadajacej becie. Jednak gorsze niz uslyszec taka wiadomosc jest to poczuc.niestety.
Bez tego forum chyba bym zwariowalaliczą liczą i doliczyć się nie mogą
Faktycznie to forum jest cudowne, taka terapia psychologiczno-psychiatryczna![]()
Raspberry88
Fanka BB :)
Dokładnie, ja też to zawsze powtarzam tak jak pisze @dżoasia, po burzy wychodzi słońce i poczujesz jeszcze to szczęście, tego Ci życzę [emoji8]Zrobilam dzis test z sikacza i wyszedl negatywny, wiec cudu nie bedzie. W starym zwyczaju w ciagu 2godzin od testu przyszla @. Troche Dobrze bo bylam juz zmeczona tym czekaniem.ale nie spodziewam, ze tak bardzo emocjonalnie mnie to zdoluje.myslalam,ze najgorsza byla wiadomosc o spadajacej becie. Jednak gorsze niz uslyszec taka wiadomosc jest to poczuc.niestety.
dzięki. Do mnie lekarz dzwonił z zapytaniem jaka beta dziśWielkie gratulacje Kochana. Ciekawe czy bliźniaki u Ciebie będą. Ja robię betę jutro (zalecenie z kliniki) a potem zobaczę (ale do wizyty na pewno jeszcze powtórzę któregoś dnia).
Czyli to jest to samo co progesteron dopochwowo?Jak dla mnie Luteina i Lutinus to to samo - maja nam "polepszyć" progesteron [emoji16] Tyle ze jedno jest doustnie, drugie dopochwowo, wiec chyba tylko różnica jest we wchłanianiu. To moje pierwsze "spotkanie" z in vitro, wiec jesli bredzę (a nie wykluczam tej opcji, prosze mnie poprawić). Encorton to przeciwzapalny lek sterydowy. Jako nastolatka jadłam go garściami kiedy to wylądowałam w szpitalu z wysiekowym zapaleniem opłucnej, czyli woda utopiła mi płuco. W Novum daja go chyba zawsze od początku stymulacji, forsując tezę że on pomaga w zajściu. Ja go mam od 1 dc, nawet wcześniej niz pierwszy zastrzyk z brzuch.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
no własnie ja na tarczyce nic nie biorę. Pewnie dostanę od endoSuper jak będziesz konsultować to zapytaj czy nie musisz zwiększyć dawki eutyroxu
na rozrzedzenie krwi chyba. No w koncu jedna klinike mamy hahahaWidzę Anett, ze idziemy tym samym sznytem niemalże. Ja Lutinus 3x1, Luteina pod jezyk 3x2, Encorton 1x1 i 1x0,5, Estrofem 2x1 i kwas foliowy. Nie mam tylko tego zastrzyku. A na co on jest?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
a kiedy masz wizyte teraz?bardzo się cieszę że się udałomój będzie styczeń
![]()
reklama
Gratuluje kochana!!! zlitowali się w labo hahhaDziewczyny, mam wynik drugiej bety! 13 dpt - 349 (dwa dni temu było 129)! Progesteron - 91,80. Z tym progesteronem to dobrze?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: