Elodia
Fanka BB :)
No skoro M i jego mikrofon padł po nocce....To przynajmniej nie siedzisz sama, córka dotrzyma Ci jeszcze trochę towarzystwa![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No skoro M i jego mikrofon padł po nocce....To przynajmniej nie siedzisz sama, córka dotrzyma Ci jeszcze trochę towarzystwa![]()
To mamy podobnie z tym ze ty mocniejsza pijasz . Nigdy nie probowalam czarnej.Ja to zawsze pilam rozpuszczalna. 2 lyzeczki kawy, pół kubka wody pol kubka mleka albo smietanki do kawy i 2 łyżeczki cukru
![]()
![]()
A ja lubię jak młoda ma na późniejszą godzinę. Pospac chwilę dluzej można.Ja juz najmlodszego odstawilam na 8. A reszta na 9.50. Normalnie nie nawidze jak.maja taki rozesrany plan. Tak to zawoze hurtem na 8 i mam spokoj.
No chyba nie miałaś wątpliwościAle wy tu mnie lubicie :-)
Mnie tyż. Raz kiedyś od ojca sprobowalam bo on tylko takie espresso pija to jak wyplułam to na ścianie na drugim koncu pokoju wylądowala kawka.To mamy podobnie z tym ze ty mocniejsza pijasz . Nigdy nie probowalam czarnej.
..ale sam jej zapach od zawsze mnie odrzucal
Ola nie martw sie zobaczysz uciesza sie bardzo,i nie wazne czy jestescie ze soba kilka mc czy lata. Dziecko bardzo cementuje zwiazek....jezeli sie wam układa i tego chcieliście to wasza decyzja. Dorosli jestescie,nie macie 16 lat.Nio moje pierwszeLiczę, że się jednak ucieszą, pomimo tego, że na pewno włączy im się obawa o moją dalszą pracę, o to, że z M znamy się krótko i pewnie jeszcze inne rzeczy, o którym może ja sama nie wiem
Pewna jestem, że ucieszą się babcie, tym bardziej, że jedna w maju przyszłego roku kończy 90 lat i siostrzenica, że w końcu nie będzie sama i będzie miała towarzystwo do zabawy
![]()
No wlasnie mialamNo chyba nie miałaś wątpliwości [emoji14]
A co do inki karmelowej to nie wiem, nie piłam, ale ostatnio M kupił czekoladową ale stwierdziłam, że jest tak samo wstrętna jak normalna![]()
Dobrze hahahahahaha a pozniej sciany szorowalasMnie tyż. Raz kiedyś od ojca sprobowalam bo on tylko takie espresso pija to jak wyplułam to na ścianie na drugim koncu pokoju wylądowala kawka.
![]()
![]()
No fakt nie mamy 16 lat, w sumie to już oboje starzy jesteśmyOla nie martw sie zobaczysz uciesza sie bardzo,i nie wazne czy jestescie ze soba kilka mc czy lata. Dziecko bardzo cementuje zwiazek....jezeli sie wam układa i tego chcieliście to wasza decyzja. Dorosli jestescie,nie macie 16 lat.
inka normalna a tamte w saszetkach z kwasem foliowymOoo ale to sa sypane czy w saszetkach?