reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Super:) u nas też udało się w pierwszym cyklu starań bardzo byłam szczęśliwa :)

Też jestem za tym aby nasza córka miała rodzeństwo no i się udało....a jak do Pl wrócimy to wtedy może nawet i nad 3 pomyślimy [emoji4] Zobaczymy co przyszłość pokaże, ale na razie zatrzymany się na dwójce :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
My też tak myślimy że na tym drugim poprzestaniemy ale kto wie co za kilka lat nam do głowy wpadnie :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Dziękuję :) Z om termin wypada na 30 lipiec. Zdecydowałam się na dziecko niedawno, był to pierwszy cykl starań. Wcześniej uparcie twierdziłam, że nie chcę mieć więcej dzieci. Mój syn ma 7 lat i to głównie przez niego zdecydowałam się na dziecko ponieważ od kilku miesięcy ma na tym punkcie fioła, a poza tym zauważyłam, że bycie jedynakiem mu szkodzi :( Jestem pełna obaw, bo po takiej przerwie czuję się jakby to znów była pierwsza ciąża. Nie sądziłam, że tak szybko się uda - myślałam, że zdążę się z tą myślą oswoić. Idę do lekarza we wtorek, to się dowiem więcej.
To u mnie z OM podobnie wychodzi bo 28/29 Lipca :) A którego miałaś ostatnią miesiączkę? Ja 21.10

Mój syn oszaleje ze szczęścia :) Od kilku miesięcy słyszę tylko "jak będziemy mieć dzidzię to to i tamto". Wszystko już zaplanował :) W końcu to był jego pomysł ;) Nie mogę się doczekać min wszystkich tych, których od lat przekonywałam, że nie chcę mieć 2 dziecka, bo nikomu nie mówiłam, że jednak zmieniłam zdanie :)

Tak już jestem w 9 tydz termin mam na 03,07 także różnica wieku będzie ponad trzy latka mam nadzieję że dam radę bo przy moim synku to muszę mieć oczy dookoła taki mały urwis :)
Kurczę ja też się obawiam bo u mnie będzie różnica 2 lat :) A corcia też nie z tych co grzecznie siedzi w miejscu, ale damy radę! [emoji16] Musimy [emoji7]

reklama
Kurczę ja też się obawiam bo u mnie będzie różnica 2 lat :) A corcia też nie z tych co grzecznie siedzi w miejscu, ale damy radę! [emoji16] Musimy [emoji7]

Musimy dać radę :) to jeszcze mniejsza różnica wieku, fajnie jak to drugie porośnięte i się będą razem bawić :)

Do góry