reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Bywa ciężko, synek sporo ulewa wiec staramy się z tym walczyć. Szykujemy się do szczepienia i aż się boje pomyśleć jak to zniosą [emoji21]
Na szczęście maluszki są zdrowe. Faktycznie, czas bardzo szybko leci. Pamiętam dzień transferu jakby to było wczoraj, tak wyglądał 7.02.2017 z hotelowego okna :
1511633686-5398a1de7b280ff4-aaaaaa.jpeg

A tu już skończone 8 tygodni
1511633736-55a4772ffc7cd850-aaaaaa.jpeg

Wczoraj zapowiedzialam dzieciom, że jak będą tak szybko rosły to mama się pogniewa [emoji21] i żeby zaczarowac rzeczywistość ubiore je w pampersy rozmiar 0 [emoji23][emoji23][emoji23]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Ooo czyli w moje urodziny 7 dni później byłaś już w ciąży kochana :)

reklama
Znaczy się gluty mam :D A ogólnie to ok głowa boli ale to z niewyspania:D to co ,radzisz domowe sposoby ?;P A już myślałam że mogę lyknac:D
jeśli nie ma tragedii to spróbuj domowo :) a jeśli nie pomoże, to może najpierw porozmawiaj lekarze, ja nie mam pojęcia jak to jest z innymi lekami w trakcie stymulacji :*

Bywa ciężko, synek sporo ulewa wiec staramy się z tym walczyć. Szykujemy się do szczepienia i aż się boje pomyśleć jak to zniosą [emoji21]
Na szczęście maluszki są zdrowe. Faktycznie, czas bardzo szybko leci. Pamiętam dzień transferu jakby to było wczoraj, tak wyglądał 7.02.2017 z hotelowego okna :
1511633686-5398a1de7b280ff4-aaaaaa.jpeg

A tu już skończone 8 tygodni
1511633736-55a4772ffc7cd850-aaaaaa.jpeg

Wczoraj zapowiedzialam dzieciom, że jak będą tak szybko rosły to mama się pogniewa [emoji21] i żeby zaczarowac rzeczywistość ubiore je w pampersy rozmiar 0 [emoji23][emoji23][emoji23]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
O Boziu tylko zacałowac:)

a rozumiem, no ja niby czekam az do serduszkowego na 13 grudnia, moj ginekolog mowi ze nie warto wczesniej. Za duzo stresu, w sumie sie troche zgadzam bo ostatnio widzialam pecherzyk w czwartek ale duzo nie bylo widac, za kilka dni mialam wrocic na serduszko ale nie zdazylam bo w weekend stracilam ciaze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Te jestem za usg serca bo pecherzyk tylko stresuje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry