reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Kurcze, ja tez tak mam. I jakos tak mi glupio, bo smutno mi jak bym sie ta ciaza nie cieszyla. I w ogole jakos tak mnie nic nie cieszy[emoji53]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017
Zaczniemy się cieszyć chyba dopiero jak już ruchy zaczniemy czuć.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Ja wczoraj wieczorem przed zaśnięciem złapałam dołka. Zaczęły mi dziwne myśli wpadać do głowy, że ja chyba zwariowałam, po co mi to wszystko, znów poród, pieluchy, wstawanie i bunty 2-latka, a teraz już mam tak dobrze z odchowanym 7 latkiem. Oczywiście rano wstałam znów szczęśliwa, że będę mieć maleństwo. To chyba hormony jednak :) W pierwszej ciąży też tak miałam. Zresztą ciężko mi się oswoić z tą myślą, nie byłam jeszcze u lekarza więc to mi się wydaje takie nierealne.
Oj wlasnie dokladnie mam to samo. Tylko, ze mi to w ogole nie przechodzi [emoji20] Ale ja jestem genetalnie taka podatna na humorku, wiec mam nadzieje, ze za jakus miesiac juz mi przejdzie. Bo mam dosc tego paskudnego nastroju.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

@Elodia czy Tobie tez sie dzis suwaczek przesunal? Mi sie od dwoch dni nie przesowal, a dzis nagle wskoczyl na to miejsce, w ktorym powinien byc. Tak sam z siebie. Nic nie robilam.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

ja dzisiaj mam jakiś ciężki dzień, niby nic mi nie jest, czuje się dobrze, ale tak mnie dopadły jakieś negatywne myśli :\ do tego najchętniej bym płakała nie wiadomo czego :\ to chyba szaleństwo hormonów w ciąży:(
Też mam szał hormonów... Rozpłakałam się chłopakowi że mnie nigdzie nie zabrał na randkę ostatnio jak zobaczyłam na tvp2 ten program o randkach w ciemno.. Aż nie wiedział co ma zrobić. Przytulił i o razu mi było lepiej... Po czym poszłam spać.. Ogólnie wzrusza mnie wszystko i w drugą stronę też.. Wkurzam się o wszystko.. Masakra jakaś

p19u3e3k6u9sslfa.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@ Margana .....Wlasnie to zauwazylam więc dlatego tymczasowo wrócilam do poprzedniego. Mi się sam z siebie pierwszy raz przesunął.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Oj wlasnie dokladnie mam to samo. Tylko, ze mi to w ogole nie przechodzi [emoji20] Ale ja jestem genetalnie taka podatna na humorku, wiec mam nadzieje, ze za jakus miesiac juz mi przejdzie. Bo mam dosc tego paskudnego nastroju.

Ja się spodziewam, że takie mieszane uczucia będą i towarzyszyć do końca ciąży, a hormony tego nie ułatwiają. Nie było mi łatwo po takiej przerwie zdecydować się na dziecko, bo jeszcze parę miesięcy temu byłam absolutnie pewna, że nie chcę nigdy więcej dzieci. Myślę, że nie ma się co martwić naszymi nastrojami. Będzie co ma być :)

ps. Widzę po Twoim suwaczku, że Twoja córka ma na imię dokładnie tak jakby miał na imię mój syn gdyby nie był chłopcem ;)

Ale mnie naszło na tuńczyka [emoji2] dobrze, że miał kto po niego pojechać [emoji2] w końcu miałam na coś smaka i póki co jeszcze mnie od tego nie odrzuciło [emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Do góry