ZazdraszczamDziewczyny! Mój mąż jest w pracy do 22. Przed chwilą zadzwonił i powiedział że jak wróci to mam być spakowana na tydzień i mnie gdzieś zabiera. Musiałam się pochwalićTakże mogę sie nie odzywac długo bo nie wiem jak tam będzie z internetem.
reklama
Też oglądamHej dziewczyny
Oj tak z tymi hormanami to różnie czasami dają popalić [emoji6]
My z imionami jeszcze nie wiemy....kiedys dla drugiej dziewczynki byłaby Blanka a dla synka podobało mi się Mikołaj...ale teraz chyba już mi minęły te imiona i nie nam pojęcia....bedzie trzeba intensywnie myśleć i przebierać [emoji4]
Zaraz Master Chef, muszę sobie porządną kolację zrobić do oglądania bo zaraz ślinka będzie mi ciekła[emoji16]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Jola92
Fanka BB :)
Gdzieś na pomorze ponoćTo fajnie masz. Wypoczniesz. A wiesz dokąd wybędziecie?
![]()
![]()
Margana
Wow, ale super. Zazdroszcze. Bawcie sie dobrze!Dziewczyny! Mój mąż jest w pracy do 22. Przed chwilą zadzwonił i powiedział że jak wróci to mam być spakowana na tydzień i mnie gdzieś zabiera. Musiałam się pochwalićTakże mogę sie nie odzywac długo bo nie wiem jak tam będzie z internetem.

Aniołek[*]8.08.2017
martaaa515
Bawcie się dobrze [emoji4]Gdzieś na pomorze ponoć![]()

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
ObllannkaaaOoo
Aktywna w BB
Super! Miłego wypoczynku [emoji4] Takie niespodzianki są najfajniejsze i przeważnie najbardziej udane [emoji6]Dziewczyny! Mój mąż jest w pracy do 22. Przed chwilą zadzwonił i powiedział że jak wróci to mam być spakowana na tydzień i mnie gdzieś zabiera. Musiałam się pochwalićTakże mogę sie nie odzywac długo bo nie wiem jak tam będzie z internetem.
Miałam okazję ale jakoś bałam się spróbować....ale teraz chyba bym się odważył posmakować [emoji16] muszę kiedyśTeż oglądammmmm sushi się robi [emoji14]
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Jejku....ciagnie mi się do tego 30tego....
Ale czwartek tuż tuż...oby zleciało [emoji4]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Loooo skad tacy faceci pochodza. Ale ci zazdrosze milego wypoczynkuDziękuję Wam slicznie! W miarę możliwości będę się odzywać :*
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
I koniec weekendu...ehhhh od jutro znowu jazda ze szkola. Na szczescie juz w lozeczku. Lydka mi troche napuchla wiec w gore i odpoczynek,zeby jeszcze szarancza sie polozyla to bylo by bosko.
reklama
Onaszczesliwa2018
ja dzisiaj mam jakiś ciężki dzień, niby nic mi nie jest, czuje się dobrze, ale tak mnie dopadły jakieś negatywne myśli :\ do tego najchętniej bym płakała nie wiadomo czego :\ to chyba szaleństwo hormonów w ciąży![]()
Na pewno szaleństwo hormonów przed paroma dniami to samo przeżywałam zresztą wiele z nas tak ma lepsze i gorsze dni
Podziel się: