Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Wypilam od godziny 11 litr soku pomaranczowego. Teraz co chwil÷ do kibelka latam. Brawo ja! Ale okrutnie mnie suszylo przez te wlaczone grzejniki w nocy.
![]()
![]()
Niema złego co by na dobre nie wyszło
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wypilam od godziny 11 litr soku pomaranczowego. Teraz co chwil÷ do kibelka latam. Brawo ja! Ale okrutnie mnie suszylo przez te wlaczone grzejniki w nocy.
![]()
![]()
No pęch. Jak cholera. Mam nadzieję że mi humor poprawi czwartkową wizyta
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Myslisz ze blaszka o wymiarach 34x24 będzie ok? oczywiscie z podwójej porcji.. ewentualnie mam 26x40 ale to juz chyba jest za duza..
Bardzo mnie to cieszy, bo nie mam dostępu do bety a jak będę w Pl to już nie ma sensu robić. (jadę dopiero przed Świętami) Za to wizyta u ginekologa w Pl już zamówiona :-) razem z USG.No to super gratulacjebeta rosnie to i kreseczki wyraźniejsze
![]()
Ja nie chodziłam. Od 21 tc musiałam leżeć (poród przez CC na ostro) Teraz zobaczę jak będzie.A powiedzcie mi dziewczyny bo może to temat bardzo przyszczlosciowy , ale co myślicie o szkole rodzenia , może ktos kiedyś korzystał?
Bardziej jak taka lemoniada. Sama wypiłam ostatnio takie
![]()
Gratulacje! Czyli to u Ciebie druga ciaza? A skąd jesteś? [emoji4]Bardzo mnie to cieszy, bo nie mam dostępu do bety a jak będę w Pl to już nie ma sensu robić. (jadę dopiero przed Świętami) Za to wizyta u ginekologa w Pl już zamówiona :-) razem z USG.
A powiedzcie mi dziewczyny bo może to temat bardzo przyszczlosciowy , ale co myślicie o szkole rodzenia , może ktos kiedyś korzystał?