Elodia
Fanka BB :)
Gdyby tylko jelita chcialy tak intensywnie pracowac jak nerki to bym sie cieszylaNiema złego co by na dobre nie wyszłoprzynajmniej nerki na najwyższych obrotach
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdyby tylko jelita chcialy tak intensywnie pracowac jak nerki to bym sie cieszylaNiema złego co by na dobre nie wyszłoprzynajmniej nerki na najwyższych obrotach
![]()
Trzymam kciuki! Dasz radę coś jeść przy takich nudnościach?Cześć dziewczyny. Zaglądam tylko na chwilkę bo mdlosci mnie nie opuszczaja. A dzisiaj u mnie pierwsza wizyta...
Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny, które są przed wizytą. :-)
A które męczą mdłości łącze się telepatycznie i oby nam szybko przeszło.
Dzięki! Na to liczę, że tym razem będzie lepiej ;-) Tobie również życzę spokojnej ciąży!Trzymamy kciuki! [emoji4]
To trzymamy kciuki aby teraz cała ciąża utkwila pozytywnie w pamięci [emoji4] ja akurat w Niemczech a w Pl będę dopiero na święta wielkanocne więc jeszcze sporo czasu.....
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak otwieram lodówkę to od razu wszystko podchodzi mi do gardła. :-)Trzymam kciuki! Dasz radę coś jeść przy takich nudnościach?
Też mam na 17Jeszcze tylko 3 godziny do wizyty
Napisane na HTC Desire 830 dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie słyszałam że te normalne jest nie dobre. Że gorzkie jest. Także wolałam słodkie hehe [emoji16]Bo kupilas smakowe hih trzeba zwykle piwo alkoh free kupic zadne smakowe
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie słyszałam że te normalne jest nie dobre. Że gorzkie jest. Także wolałam słodkie hehe [emoji16]
![]()
Ja raczej nie zamierzam korzystać ze szkoły rodzenia, no chyba, że za jakiś czas zmienię zdanieCo do taty to akurat M nie musi się niczego uczyć, w końcu ma doświadczenie
![]()
No właśnie wiem, do tego w moim szpitalu taka szkoła rodzenia jest bezpłatna, więc musimy jeszcze pomyślećNo tak, u Ciebie tatuś przeszkolony podwójnieWiesz co, wydaje mi się że warto się nad tym zastanowić jeszcze, bo np szkoły rodzenia które są przy szpitalach, w których zamierza sie rodzić, pokazują co i jak w trakcie zajęć, ma się kontakt z położnymi które tam pracują, poza tym te położne odpowiedzą profesjonalnie na pyt dot porodu, bo to one będą w większości przy nas, nie lekarz. Think about it
![]()