reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję za wsparcie. Chce fizycznie mieć to za sobą ale chyba bede musiala jeszcze poczekać. To już moja druga strata, obumarcie zarodka :( już więcej nie dam rady przez to przechodzić. Na dodatek dzisiaj jestem sama, maz juzż do pracy musiał wracać... to wszystko jest niesprawiedliwe.
znam Twój historię, bardzo mi przykro i nie wyobrażam sobie Twojego bólu po stracie dziecka...musisz być bardzo silną osoba. Wierzę że teraz maluszek zostanie z Wami na zawsze:*
Ty tez jestes silna i dasz rade przez to przejsc. Mam nadzieje, ze szybko sie wszystko ulozy. Moze kiedys uda sie Wam naturalnie zajsc. Trzymam kciuki, nie poddawaj sie ;*

reklama
Hej dziewuszki! Ja dziś zabijam czas do wizyty jak tylko się da. Do 17.30 jeszcze trochę, ale już kilka godzin zlecialo na rogalikach :) Zaraz idę się wyrychtować, a to trochę też zajmie, bo chyba mam zaległości [emoji6] Napewno mam coś z ciśnieniem, ucha ciągle zatkane i serce aż słychać na zewnątrz. U Was śniegi, a u mnie w Lubuskiem wiosennie, bezchmurne niebo i piękne słoneczko od samego rańca.
1511960619-68e3d439cb395ab3-aaaaaa.jpeg

Hej dziewuszki! Ja dziś zabijam czas do wizyty jak tylko się da. Do 17.30 jeszcze trochę, ale już kilka godzin zlecialo na rogalikach :) Zaraz idę się wyrychtować, a to trochę też zajmie, bo chyba mam zaległości [emoji6] Napewno mam coś z ciśnieniem, ucha ciągle zatkane i serce aż słychać na zewnątrz. U Was śniegi, a u mnie w Lubuskiem wiosennie, bezchmurne niebo i piękne słoneczko od samego rańca.
Ja mam jutro pierwsze usg. Mam juz stresa ale czas mi szybko leci. Dobrze, ze ja mam rano wizyte.
Poprosze przepis na te rogaliki, wygladaja pysznie :) Jak sie lepiej poczuje to musze takie upiec. Puki co mam faze na paczki :p

To ciśnienie to pewnie stres przed wizyta. Nie denerwuj się bo maluchowi zaszkodzisz! Bedzie wszystko dobrze! :)

Ja mam jutro pierwsze usg. Mam juz stresa ale czas mi szybko leci. Dobrze, ze ja mam rano wizyte.
Poprosze przepis na te rogaliki, wygladaja pysznie :) Jak sie lepiej poczuje to musze takie upiec. Puki co mam faze na paczki :p
U mnie z tym czasem różnie, jestem na L4, więc nuda doskwiera niekiedy i wtedy zaczyna się rozmyślanie, robienie sobie wody z mózgu przez czytanie internetów i wpadanie w histerię. Dziś odziwo jestem pozytywnie nastawiona względem wizyty, zobaczę moje wymarzone serduszko i nie może być inaczej. Tobie też życzę samych pozytywnych wieści na jutrzejszej wizycie. Który to u Ciebie będzie tc?

U mnie z tym czasem różnie, jestem na L4, więc nuda doskwiera niekiedy i wtedy zaczyna się rozmyślanie, robienie sobie wody z mózgu przez czytanie internetów i wpadanie w histerię. Dziś odziwo jestem pozytywnie nastawiona względem wizyty, zobaczę moje wymarzone serduszko i nie może być inaczej. Tobie też życzę samych pozytywnych wieści na jutrzejszej wizycie. Który to u Ciebie będzie tc?
Ja tez jestem pozytywnie nastawiona, nie moze byc inaczej i koniec :) no ale nie zmienia to faktu, ze stres jest. To wazna wizyta. U mnie dzisiaj jest 7+0. A ktory u Ciebie?

reklama
A z czym te rogaliki ? Wygladają apetycznie i jak chcesz zabić jeszcze czas to mozesz przepis podesłać :-)

Do góry