Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Ja Cię podziwiam, ja bym do porodu nie wytrzymala :-)
![]()
![]()
Ja chyba też nie chociaż nie robi mi to różnicy czy dziewczynka czy chłopczyk najważniejsze żeby zdrowe było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja Cię podziwiam, ja bym do porodu nie wytrzymala :-)
![]()
![]()
Też tak kiedyś myślałam, że jak zajdę w ciążę to będę chciała wiedzieć jak najszybciej a teraz jak się udało to nagle zrobiło mi się mega obojętne jakiej maluch będzie płci może dlatego wcale mnie nie korci, żeby się dowiedzieć wcześniej niż przed porodemAle znająć mojego M to jak się uprze to dowiemy się na prenatalnych
Na pewno będzie już ładnie widoczneJa mam nadzieję, że we wtorek już też zobaczę takiego prawdziwego dzidziusia
![]()
Który będziesz miała tydzień jak będziesz na prenatalnych?Moja następna wizyta 13.12 natomiast usg prenatalne 8.01może już poznam płeć[emoji39]
Ja mam prenatalne 5.01 to moze tez plec się pozna. Bede wtedy miala 12+1. A Ty?Moja następna wizyta 13.12 natomiast usg prenatalne 8.01może już poznam płeć[emoji39]
ja bym jednak wolała wiedziećNa pewnoPowodzenia
o której wizyta?
Czujecie!? Gadam wczoraj z M, że dziewczyny z czerwcówek już powoli poznają płeć, pewnie na prenatalnych, a ten do mnie, że on jednak też chce wiedziećA mówią, że my baby zmieniamy zdanie co 5 minut
Próbuję go jakoś przekonać, żeby jednak poczekać do porodu i mieć niespodziankę ale nie wiem czy się uda, straszny uparciuch
![]()
16:15Na pewnoPowodzenia
o której wizyta?
Czujecie!? Gadam wczoraj z M, że dziewczyny z czerwcówek już powoli poznają płeć, pewnie na prenatalnych, a ten do mnie, że on jednak też chce wiedziećA mówią, że my baby zmieniamy zdanie co 5 minut [emoji14] Próbuję go jakoś przekonać, żeby jednak poczekać do porodu i mieć niespodziankę ale nie wiem czy się uda, straszny uparciuch
![]()
No jasne że zdrowie najwazniejsze :-) a plec wole poznac zwby wiedziec czy moge sobie pozwolic na np rozowa sukieneczkę albo spioszki z autkami :-)Ja chyba też nie chociaż nie robi mi to różnicy czy dziewczynka czy chłopczyk najważniejsze żeby zdrowe było![]()