Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
GratulacjeZobacz załącznik 830804 oto moja fasolka![]()

Przy kolejnym dziecku chyba łatwiej trzymać tajemnice niż przy pierwszym
Na pewno

Mam nadzieję, że dziś na wizycie zobaczę maluszka i usłyszę, że wszystko ok. Dziś śnił mi się piękny synek, choć ostatnio słabo sypiam.
Ja Cię podziwiam, ja bym do porodu nie wytrzymala :-)Na pewnoPowodzenia
o której wizyta?
Czujecie!? Gadam wczoraj z M, że dziewczyny z czerwcówek już powoli poznają płeć, pewnie na prenatalnych, a ten do mnie, że on jednak też chce wiedziećA mówią, że my baby zmieniamy zdanie co 5 minut [emoji14] Próbuję go jakoś przekonać, żeby jednak poczekać do porodu i mieć niespodziankę ale nie wiem czy się uda, straszny uparciuch
![]()
A ja za trzy tygodnie dopiero. To bedzie u mnie 10+1 to mysle ze bardziej wyraźne dziecko juz bwdzie widoczne.Trzymamy kciukija ide jutro
![]()
Też tak kiedyś myślałam, że jak zajdę w ciążę to będę chciała wiedzieć jak najszybciej a teraz jak się udało to nagle zrobiło mi się mega obojętne jakiej maluch będzie płci może dlatego wcale mnie nie korci, żeby się dowiedzieć wcześniej niż przed porodemJa Cię podziwiam, ja bym do porodu nie wytrzymala :-)
Na pewno będzie już ładnie widoczneA ja za trzy tygodnie dopiero. To bedzie u mnie 10+1 to mysle ze bardziej wyraźne dziecko juz bwdzie widoczne.