reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej dziewczyny
wpadlam sie przywitac
brzunio mi spuchl i wygladam jak w 3- cim miesiacu , mam nadzieje ze to nie na @
kurde mac:wściekła/y:
dzisiaj rano b byl ok , a potem zaksztusilam sie kawa i jak zaczelam kaszlec to myslalam ze mi ten dolny brzuchol to rozerwie nie wiem czemu, napiera mi na pecherz i biegam siusiac jak ta glupia, a cycychy dalej nie bola nic a n ic
mam nadzieje ze to niena @ modle sie zeby to nie byl ten malpiszon:angry:

reklama
Co do słodkości, to taką dietę stosuję bardzo chętnie i od zawsze. :-) Za cytrusami nie przepadam, więc no problem. Martwi mnie tylko ta sól, bo lubię mocno posolone potrawy. Co do magnezu to pewnie nie powinno się pić kawy, bo ona wypłukuje magnes z organizmu (a może coś namieszałam)?
Czy ta dieta tyczy tylko mnie, czy faceta również? Bo on za słodkim to tak średnio i kawy bardzo dużo pije.

Co do słodkości, to taką dietę stosuję bardzo chętnie i od zawsze. :-) Za cytrusami nie przepadam, więc no problem. Martwi mnie tylko ta sól, bo lubię mocno posolone potrawy. Co do magnezu to pewnie nie powinno się pić kawy, bo ona wypłukuje magnes z organizmu (a może coś namieszałam)?
Czy ta dieta tyczy tylko mnie, czy faceta również? Bo on za słodkim to tak średnio i kawy bardzo dużo pije.

Hejka dziewuszki, dietka tyczy się obojga partnerów..ale najlepiej jakby byla stosowana od kilku miesiecy. Więc moze warto zaufć testom?

Czytam uważnie dziewuszki co u Was, no jestem ciekawa czy ten tydzień przyniesie nam jakieś fasoleczki,Trzymam kciuki.

Dorotko, kurcze..no nic,czekamy//

Beatko,moim zdaniem jestes juz po owu.Wiec...:-p:-p

No a u mnie bez zmian..testy juz są w domku,na razie robie co dwa dni aby wyczaić początek pojawiania sie drugiej kreski.Znaczy sie robilam wczoraj i jest jedna..dzis przerwa..jutro zrobie. Męzusia tak malo namawiam na przytulanka..niech sobie plemniczki sie regeneruja, bo za kilka dni...
Ech,juz z wytesknieniem patrze na maluszki (mimo ze jeszcze swojego synalka mam w wozeczku) a najbardziej to patrze na..bliźniaki!! I moj mezulo też ;)Oj,bo wykraczę.

Co ma byc to bedzie:-) w weekend mysle wszystko powinno sie wyjasnic na polsacie leci sposob na blondynke chyba sobie poogladam :cool2:
:-);-)Kasiu bedzie dobrze, trzymam mocno kciuki.
Moj maz juz pojechal , jest juz we Frankfurcie i czeka na lot do LA 13;30, wiec ma jeszcze troszke czasu. Mam nadzieje ze pol roku szybko minie, ciekawa jestem czy nam sie udalo. W glebi serca czuje ze jeszcze nie tym razem, mam jakies takie dziwne przeczucie. Zobaczymy jak to bedzie 01.10 zrobie tescik ciazowy, no chyba ze dostane @.

:-)Ale sie juz nie martwie, najwazniejsze ze mam Oskarka. Dorota fajne fotki, widac ze jestescie zgrana rodzinka, jestes chyba wysoka?

;-)Kasiu2005 za Ciebie tez trzymam kciuki, juz niedlugo testy owul. pojda w ruch- powodzenia.

:elvis:Gwiazdeczko tobie tez zycze fasolki.

reklama
Beatko mam 1.64, więc za duża to ja nie jestem hihi. No to znowu zostałaś bez męża. Podziwiam cię, ja bym tak nie potrafila. Dobrze by było jakby była w tobie fasoleczka. Ale dobrze,że nie nastawiasz się na to na maxa, bo byś oszalała.
K_asia ty już niedługo będziesz wiedzieć co i jak.
Kasia_2005 już nie długo znowu owu u ciebie :-), a ja nadal stoję w miejscu :-(
Gosia a co z tobą?
Antiope czyli będziesz celować na dziewczynkę?

Do góry