reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Kurde.. Wyszło mi sporo bakterii w moczu... Myślicie że to bardzo groźne?? Mam wizytę dopiero za tydzień...

p19u3e3k66rinsit.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Może zadzwoń do Twojego lekarza i zapytaj tak chyba będzie najbezpieczniej :) i nie zapominaj żeby dużo wody pić to bardzo pomaga w pozbywaniu się bakteri

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Byle żeby o nich bylo glosno. Niedoszla swiadkowa rok temu hdzies kolo 22 grudnia powiedziala że w samym grudniu na 9 pogrzebach była xD ale nikt jej w to nie uwierzył chyba. Ja to np w pracy taki śmieszek zawsze i dobta duszyczka do pogadania, i nawet mi dzirwczyny z grupy pisaly że tak smutno beze mnie i cicho bo ja zawsze jakimś żartem sypnęłam itp.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

No właśnie niektórzy to tacy bajkopisarze niesamowite z kad im się to bierze [emoji33]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

@Marika92 Przy dużej ilości bakterii w moczu lekarz zleci najprawdopodobniej posiew moczu. I dopiero potem włączy jakieś leczenie. Możesz do niego zadzwonić jeśli Cię to niepokoi - jest to częsta dolegliwość i to nie tylko u ciężarnych. Z naturalnych metod polecam dużo (2-3 litry) pić, sok żurawinowy i produkty bogate w witaminę C.

Byle żeby o nich bylo glosno. Niedoszla swiadkowa rok temu hdzies kolo 22 grudnia powiedziala że w samym grudniu na 9 pogrzebach była xD ale nikt jej w to nie uwierzył chyba. Ja to np w pracy taki śmieszek zawsze i dobta duszyczka do pogadania, i nawet mi dzirwczyny z grupy pisaly że tak smutno beze mnie i cicho bo ja zawsze jakimś żartem sypnęłam itp.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
No cóż ludzie to mają czasami wyobraźnię [emoji14]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, ja wkoncu troszkę leżę, piekłam z małym piernikczki, zakupy, obiad posprzątać i tak zleciał cały dzień, co do bakterii w moczu to może macie żurawine, bardzo skuteczna ja w tym roku sporo słoiczkow narobilam, wogole lubię swoje weki, buraczki, malinki, żurawina, sałatki, korniszonki, a później jaka radocha jak się do obiadku wyciągnie :) zresztą mały strasznie buraczki lubi a mąż to już wszystko oby swojskie :)

Temat plotek w pracy znam aż za dobrze. Kiedy w maju miałam obumarłą ciążę i byłam 2 tygodnie na zwolnieniu po poronieniu to niektóre osoby miały mega używanie i dorabiały całkiem niezłą ideologię do zaistniałej sytuacji. Szkoda gadać. Niestety jeśli ludzie mają ludno we własnym życiu to muszą się zająć życiem innym a czasem robią to ze zwykłej zazdrości aby choć na chwilę być w centrum uwagi i zainteresowania.

No cóż ludzie to mają czasami wyobraźnię [emoji14]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Kiedyś zrobiłam mały eksperyment. Powiedziałam dziewczynie o której wiedziałam, że była jedną z większych plotkar,pewną informację. Oczywiście zmyśloną. Niecałą godzinę później informacja obiegła już całą halę, a do mnie doszla zupelnie inna historia niż ja sama wymyśliłam. Ylko osoby się w tej historii zgadzały :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Do góry