reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Marchew malina jabłko. Duża flaszka już polowa wypita. Reszta do śniadanka. W Kubusiu wiecej witaminek niż w samym pomarańczowym soku tak że chyba się na Kubusie przerzucę :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
W Kubusiu sama chemia jest.... W mojej dawnej pracy ktoś otworzył Kubusia i o nim zapomniał, postanowiliśmy robić obserwację. Kubuś stal otwarty w ciepłym biurze przez 5 miesięcy i nie pojawiło się w nim ani grama pleśni i pachniał jakby przed chwilą został otwarty. Nie pijcie tego świństwa!

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry, widzę temat kosztów za wizytę i tsh. Spokojnie z tym tsh w ciąży ono lekko szaleje. Stąd często sprawdza się jednocześnie ft3 i ft4.
Też chodzę do lekarza prywatnie. Płacę że wizytę 170 zł. Ale jak np. Pojawiło mi się plamienie i przyjął mnie w trybie pilnym tego samego dnia to wziął tylko 100. Jak nie odbiera telefonu to zawsze oddzwoni lub odpowie na wiadomość. A ostatnio to nawet dał mi od siebie pudełko leków no bo miał a ja żebym nie musiała tyle kasy płacić.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Zeschizowane matki [emoji14] a myślałam że tylko ja taka panikara

p19u3e3k66rinsit.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Oj chyba każda z nas taka jest [emoji23] ja to natomiast chyba zacznę chodzić przez całą ciążę w dzień i noc w staniki [emoji16][emoji16] bo jak go ściągam na noc i wiadomo rano wstanę to nie zakładam ho odrazu i cyce mnie nie bolą wiec zaraz panika że pewnie nic z tego nie będzie ze jak pojadę 27 na wizytę będzie coś nie tak. [emoji54] a tylko założę stanik tak cyce i sutki zaczynają boleć. Wiec strach juz mniej opada [emoji16]

w57vpc0z8kh81mb5.png

Dzień dobry dziewczyny :) Przepraszam ale nie nadrobię, naprodukowałyście przez 3 dni ponad 100 stron :p U mnie dziś zwariowany dzień, w pracy natłok obowiązków bo zbliża się koniec roku, do tego o 16 druga wizyta i już się trochę stresuję. Wczoraj wydawało mi się, że brzuszek troszkę urósł :)

Dziewczyny teraz to już się "zesrałam" za przeproszeniem ze strachu
... Tsh 3,1... Zaraz dostanę zawału :( mam nadzieję że moja ginekolorzka coś mi odpisze dziś jeszcze :(

p19u3e3k66rinsit.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Kochanie to nic złego niemartw się najważniejsze że zrobilas badania i wyszło dostaniesz leki i się uspokoji po za tym wiem sama po sobie że w ciąży tarczyca skacze jak szalona raz wysoko raz nisko nigdy niejest taka sama także główka do góry :)

reklama
Oj chyba każda z nas taka jest [emoji23] ja to natomiast chyba zacznę chodzić przez całą ciążę w dzień i noc w staniki [emoji16][emoji16] bo jak go ściągam na noc i wiadomo rano wstanę to nie zakładam ho odrazu i cyce mnie nie bolą wiec zaraz panika że pewnie nic z tego nie będzie ze jak pojadę 27 na wizytę będzie coś nie tak. [emoji54] a tylko założę stanik tak cyce i sutki zaczynają boleć. Wiec strach juz mniej opada [emoji16]

w57vpc0z8kh81mb5.png

Hahaha widzę , że nie tylko ja u siebie zauważyłam taka różnicę:))

Do góry