reklama
Elodia
Fanka BB :)
Onaszczesliwa2018
Dzień dobryDzieci poodwozilam, na śniadanie sobie kupiłam lody milka, i idę do łóżka
miłego dnia dziewczyny!
Smacznego
paulina1994
Dziewczyny, a farbujecie włosy w ciąży bo ja farbowałam co 2 miesiące zawsze u fryzjera i się zastanawiam czy można czy nie ?
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
redavecad
Ja farbuje. Muszę co półtora miesiąca bo mam intensywną czerwień. We wcześniejszych ciążach tez farbowalam i było wszystko ok.Dziewczyny, a farbujecie włosy w ciąży bo ja farbowałam co 2 miesiące zawsze u fryzjera i się zastanawiam czy można czy nie ?
paulina1994
Ja mam od góry ciemne i ku dołowi blond, jak mam spory odrost mojego mysiego blondu to wygląda to słabo :/ więc chyba zaraz dzwonię i się umówięJa farbuje. Muszę co półtora miesiąca bo mam intensywną czerwień. We wcześniejszych ciążach tez farbowalam i było wszystko ok.
ookatkaoo1993
A mnie naszło na kalafior z bułką tartą;p ale pyszny
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w 1 ciąży farbowalam kilka razy i sama i u fryzjera. Teraz też zamierzam, ale dopiero na wiosnę bo sombre wybacza nawet duży odrostDziewczyny, a farbujecie włosy w ciąży bo ja farbowałam co 2 miesiące zawsze u fryzjera i się zastanawiam czy można czy nie ?
reklama
Ja też farbuję byłam w sobotęDziewczyny, a farbujecie włosy w ciąży bo ja farbowałam co 2 miesiące zawsze u fryzjera i się zastanawiam czy można czy nie ?
Podziel się: