Elodia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmm, w ciazy wszystko jest mozliwe. Mysle, ze moze tak byc. Mi w pierwszej ciazy przeszly wszelkie objawy alergii(tylko ja mam wziewna). Natomiast po ciazy podochodzily mi nowe alwrgie. I nie dosc ze nowa wziewna to jeszcze pokarmowa i skorna. Gdzie ze skora cale zycie nie mialam problemow [emoji53] Az sie boje myslec co ta ciaza ze mnia zrobi [emoji33]Myślicie że to możliwe, że przez ciażę nie mam już nietolerancji laktozy?Wiem, jak to brzmi ale przed ciążą nie mogłam ani mleka, jogurtów nawet niektórych serów. A teraz nie dość ze mnie ciągnie do takiego zimnego mleka prosto z lodówki, to na dodatek czuję się po nim wysmienicie.
Normalnie to już bym się do Ciebie wprosila a tak jakos poczulam obojętność. Moze rzeczywiscie to na chlopaka takie odrzucenie od slodkiego.A ja zrobiłam mufinki z czekolada pychaaaa
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mnie mdli caly czas, ale wieczorami to umieram[emoji20] Chcialabym zeby juz przeszlo.Moj przywykl juz do bóli bo pojawiają się falami jeden dzien cosza jeden dzien boli :-) do ciazy przywkl od razu bo mdli mnie bardzo rzadko a to też nie są jakies ciezkie mdlosci. Najczesciej jak juz mdli to z rana zanim sniadanie zjem.
![]()
![]()
Ja po ciąży zapałałam miłością do ryb a uaktywniła mi się alergia na kocią sierść :-/ a koty kocham.Hmmm, w ciazy wszystko jest mozliwe. Mysle, ze moze tak byc. Mi w pierwszej ciazy przeszly wszelkie objawy alergii(tylko ja mam wziewna). Natomiast po ciazy podochodzily mi nowe alwrgie. I nie dosc ze nowa wziewna to jeszcze pokarmowa i skorna. Gdzie ze skora cale zycie nie mialam problemow [emoji53] Az sie boje myslec co ta ciaza ze mnia zrobi [emoji33]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Ojoj wspolczuje [emoji20]Aaaaaa.... przytulam muszle klozetowa [emoji24][emoji24][emoji24]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Biedna...Aaaaaa.... przytulam muszle klozetowa [emoji24][emoji24][emoji24]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom