olaaa7
Fanka BB :)
Ha na to nie liczęMam nadzieję że dziś po tym leku co dostałaś będzie o wiele lepiejdziś Mikołaj może coś dostaniemy za to że takie grzeczne jesteśmy
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ha na to nie liczęMam nadzieję że dziś po tym leku co dostałaś będzie o wiele lepiejdziś Mikołaj może coś dostaniemy za to że takie grzeczne jesteśmy
![]()
Nic się nie martw, to pewnie z tego powoduJa sie witam mikolajkowo z rana. Po 6 wstalam i pędem do piekarni. Wrocilam i ide siku patrze na wkladce plamka nieokreslonego koloru ale chyba lekko beżowa. Się przelękłam. Ale tak sobie potem pomyslalam ze na dniach powinnam kolejną @ dostac, bodajze jutro chyba by mi wyszla. Więc ta plamka pewnie z tego powodu. Miesiac temu po pozytywnym teście mialsm identycznie. Mala plamka raz na wkladce tylko. A od tej 6 czysciukto tak ze poki co sie nie martwię za mocno ale zamiast porobic to coplanowalam to leżę.
![]()
![]()
Oby oby. Skoro na wizycie szyjka byla ladnie zamknieta i długa i na usg nie widziala nic niepokojącego.....nic no jakby nie daj boze dzisiaj czy jutro mi się plamka powtorzyla to dla świętego spokoju wprosze sie do mojej gin w piątek. Aby lekko mnie podbrzusze pobolewa ale to po tej stronie co zwykle tzn po prawejNic się nie martw, to pewnie z tego powodu![]()
Mnie też dalej pobolewa ale nie codziennie, za to rano jak się przekręciłam w łóżku to tak zabolało, że aż zacisnęłam zęby, zamiast się obrócić normalnie to tak jakoś jakbym tylko mięśniami brzucha chciała.Oby oby. Skoro na wizycie szyjka byla ladnie zamknieta i długa i na usg nie widziala nic niepokojącego.....nic no jakby nie daj boze dzisiaj czy jutro mi się plamka powtorzyla to dla świętego spokoju wprosze sie do mojej gin w piątek. Aby lekko mnie podbrzusze pobolewa ale to po tej stronie co zwykle tzn po praweji z takim samym natężeniem jak zwykle. Ale warto miec jak widac wkladki założone bo wszystko sie widzi. Chyba juz do konca ciazy powykupuję hurtowy zapas wkladek.
![]()
![]()
Też tak czasami mam. Albo jak nagle sie zerwę z łóżka.Mnie też dalej pobolewa ale nie codziennie, za to rano jak się przekręciłam w łóżku to tak zabolało, że aż zacisnęłam zęby, zamiast się obrócić normalnie to tak jakoś jakbym tylko mięśniami brzucha chciała.
Napewno będzie dobrze ale ja też jestem taka że jak coś się pojawi to milion mysliHa na to nie liczęAle może może zobaczymy
Też mam nadzieję, że wystarczą tylko tabletki. Lekarz powiedział, że pewnie ta dawka 50 będzie za mała ale on nie chciał dawać mi mocniejszych stwierdził, że wynik mam za wysoki i lepiej jak obejrzy mnie endokrynolog. Mam nadzieję, że to nic poważnego bo jak zwykle najczarniejsze myśli.