Marzycielka
Fanka BB :)
Moim zdaniem wszystko jest okglukoza wyszla 86 a tsh 0,97 to chyba nie mam sie czym martwic ?
Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moim zdaniem wszystko jest okglukoza wyszla 86 a tsh 0,97 to chyba nie mam sie czym martwic ?
Jest ok :-)glukoza wyszla 86 a tsh 0,97 to chyba nie mam sie czym martwic ?
Tylko kobieta w dwupaku zrozumie drugą kobietę w dwupaku :-)Od tego tutaj jesteśmyz kim pogadać jak nie z innymi ciezarowkami? My siebie zrozumiemy zawsze
![]()
Już po. Serducho bije jak dzwon [emoji173] najpiekniejszy dzwiek jaki mozna usłyszeć [emoji173]
Sama stwierdzila że te plamienie moglo miec zwiazek z tym ze powinien na dniach byc kolejny okres. Dostalam dupka i do kolejnej wizyty mam brać. Zdjecie mam. Jak będę w domu to wstawię.
![]()
![]()
Buahahaha :-) sporo stron mialas do nadrobienia hehe. Ale naprawde ten dźwięk bijącego swrducha to najcudowniejszy dźwięk na świecie. Jedynie badanie z uzyciem wziernika już mniej przyjemne a tam też do środka zajrzeć musialaKurczę dopiero teraz doczytałam, że już po wizycie jesteścieszę się bardzo i tak byś w domu się tylko stresowala a dzidzia nie lubi stresu także bardzo dobrze że pojechałaś
![]()

Teraz po powrocie do domu zhodnie z przewidywaniami na wkladce byla aby malusienka kropeczka beżowa. Czyli plamienie i tak się zmniejsza. Pojawia sie jedynie jak chodze tak że od teraz duzo lezenia. Przez kilka dni bede wstawala jedynie do kibelka i uszykowac młodą do szkoły.
![]()
![]()
Buahahaha :-) sporo stron mialas do nadrobienia hehe. Ale naprawde ten dźwięk bijącego swrducha to najcudowniejszy dźwięk na świecie. Jedynie badanie z uzyciem wziernika już mniej przyjemne a tam też do środka zajrzeć musiala
![]()
![]()