reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyn zapraszam ;)
20171206_172019-1224x1632.jpg

Załączniki

• 20171206_172019-1224x1632.jpg
    20171206_172019-1224x1632.jpg
    336,7 KB · Wyświetleń: 350
reklama
A to od mojego Mikołaja! :) Do tego jest jeszcze wysokiej jakości torba bawełniana na ramie z napisem #jestem w ciaży. Ta kartka co leży to naprawsowanki :) Segregator genialny, porobiłam porządki w papierach! :) Mikołaj trafił bardzo :) Ten długi pasek z napisem to magnes, to kołko pod laptopem to broszka, a ten kwadracik to też magnes :)
ps: laptop nie był w zestawie, ale naklejki na nim już tak :D

reklama
Mmmmmm <3 twoje ur??? Wszystkiego najlepszego :*

p19u3e3koew1ysmj.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Tak poprostu mój mąż przeszedł samego sb dziś od 13 nie dawał znaku życia ja juz panikę sialam nie odbierał i taka bylam zdenerwowana martwiłam się ktoś pukal do drzwi a tam mąż z córeczka spiewaja sto lat świeczki się pala i wulkan miał szczęście bo udusić go chciałam za te milczenie ale ten widok to już mi odebrał źle zamiary hehe. Dziękuję :)

p19u3e3koew1ysmj.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3[/QUOTE]

Do góry