reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Elidi dobrze ze jest dobrze
Marika92 moj Mikołaj tez z prezentami jest do tylu jak już zrobi to naprawdę zaskoczy mnie ale to rzadko się zdarza chociaż w styczniu mam 30-stke i dostałam
Od niego dwutygodniowe wakacje do mojej ukochanej Grecji na 20 lipca Hahaha i co nie pojadę bo na 14.07 mam termin porodu wiec musi mi wymyślić coś innego
Ja dziś byłam u siebie w butiku robiłam zdj ubrań nowa dostawa po 4
Godz wróciłam zrobilam obiad drzemka pół godz i zaprosiłam córkę na deser z okazji Mikołaja zjadłysmy przeszłyśmy się
Po rynku i ja już nie umiem czuje się tak ociężale wszystko mnie boli u mnie o dziwo dziś mdlosci przyszły i tylko biały śluz

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@olaaa7 Ty coś kiedyś pisalaś o tym że zamowilas sobie teczuszkę z BebiProgram. Mi też właśnie przyszla dzisiaj i faktycznie, tylko ofoliowana i wszystko widać co jest w środku :-) fajna ta przytulanka sensoryczna :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Tak zamawiałam :) nio fajna jest :)

My sobie z mężem nie robimy prezentów na żadne okazje, wolimy zostawić te pieniądze na letnie wypady pod namiot. Zdecydowanie wolimy coś wspólnie przeżywać niż mieć. Wolimy w starych gaciach chodzić i gdzieś pojechać kilka razy w roku. Dobrze, że się tak dobraliśmy pod tym względem :) Niemniej wczoraj w żartach pytam się co dostanę na Mikołaja i pod choinkę a on do mnie - już ci dałem prezent, w brzuchu go masz! [emoji16]

To może mi pod koniec miesiąca przyjdzie, albo początek stycznia :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Moze przed swietami jeszcze.... :-) ale teczuszka solidna sie wydaje.zdjecia tam schowalam poki co z podpisem z tylu z ktorego dnia.

Aaa wlasnie. Dzisiejsze zdjęcie mlodej pokazalam i dalam obok ro poprzednie.....a komentarz? "No w koncu zaczyna jak czlowiek wyglądać" hahaha. Nie wiem czemu mam przeczucie caly czas że będzie chłopak. Z mlodą wiekszosc ciazy mialam przeczycie że bedzie dziewucha.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Moze przed swietami jeszcze.... :-) ale teczuszka solidna sie wydaje.zdjecia tam schowalam poki co z podpisem z tylu z ktorego dnia.

Aaa wlasnie. Dzisiejsze zdjęcie mlodej pokazalam i dalam obok ro poprzednie.....a komentarz? "No w koncu zaczyna jak czlowiek wyglądać" hahaha. Nie wiem czemu mam przeczucie caly czas że będzie chłopak. Z mlodą wiekszosc ciazy mialam przeczycie że bedzie dziewucha.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ale ja też jakoś tak mam przeczucia na chłopca cóż zobaczymy :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry