Elodia
Fanka BB :)
Mi 11 latGratuluję i podziwiamMi zajęło 7 lat zdecydowanie się na 2 dziecko
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi 11 latGratuluję i podziwiamMi zajęło 7 lat zdecydowanie się na 2 dziecko
![]()
No u mnie sie zmienia, spodnie ciasnawe sie robia, ale w wiekszosci to zapewne zasluga slodyczy [emoji23] Ogolnie jestem niska, mam nadwage, takze kazdy dodatkowy centymetr widac po mnie. W dodatku mam mega wzdecia. Jakbym sie dobrze wypiela to moze by mnie zaczeli w kolejce do kasy przepuszczac.A jak tam Wasze brzuszki? Widzicie już jakąś różnicę?
Czy któraś była już na prenatalnych?
Ja widzę. Jak nie mam wzdecia to brzuszek juz plaski nie jest. Prenatalne dopiero 5 srycznia mam.A jak tam Wasze brzuszki? Widzicie już jakąś różnicę?
Czy któraś była już na prenatalnych?
W tym samym dniu masz co jaJa widzę. Jak nie mam wzdecia to brzuszek juz plaski nie jest. Prenatalne dopiero 5 srycznia mam.
![]()
![]()
Haha mnie juz raz w kolejce do kasy jakas staruszka chciala przepuscic ale akurat mialam wtedy mocne wzdecie i nawet przez zimową kurtke bylo spory brzuszek widac :-)No u mnie sie zmienia, spodnie ciasnawe sie robia, ale w wiekszosci to zapewne zasluga slodyczy [emoji23] Ogolnie jestem niska, mam nadwage, takze kazdy dodatkowy centymetr widac po mnie. W dodatku mam mega wzdecia. Jakbym sie dobrze wypiela to moze by mnie zaczeli w kolejce do kasy przepuszczac.
Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom
15:20 a Ty?W tym samym dniu masz co jana ktora godzine?
Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom
Na 10. Specjalnie sie zapisalam na rano, bo czekanie by mnie wykonczylo. Na szczescie mam polaczone z wizyta i bedzie mi to robil moj lekarz prowadzacy. Ja mam teraz przerwe miedzy wizytami 5 tyg, wiec dodatkowe godziny by mnie zjadly15:20 a Ty?
![]()
![]()
A wlasnie bo tak spbie o Tobie myslalam....jak sie czujesz kochana? Plamienia ustaly?Ja jeszcze nie wiem kiedy prenatalne, narazie wizyty mam co tydzień