reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Przez tego mojego M coraz bardziej się nakręcam i ciekawi mnie czy będzie córka czy syn [emoji14] A byłam taka twarda ehh
A ja wiedziałam Oleńka że do porodu nie wytrzymasz :-D

Swoja droga jestem szczerze zdziwiona. Spalam 3 godziny a tu aby 6 stron tylko do nadrabiania :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Witajcie mamuski[emoji5]
Dzis zaczynam 10tc [emoji3]

@Elodia nie stresuj sie az tak, bo maluch sie zdenerwuje [emoji6] Pani doktor powiedziala, ze jest ok to jest! Trzymam kciuki zeby plamki sie juz nie pojawialy!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja mam dzisiaj 8+0 czyli idzie mi dziewiąty juz :-) a po tej 3godzisnnej drzemce i wstaniu, zmuciu kilku talerzy co w zlewie byly i uszykowaniu sobie paru kanapek z serem cebulą i musztardą, sprawdzilam, poki co wkladka czysta.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Koniecznie. Na początku nie wyobrażam sobie innych, a później, jak się już przyzwyczaisz i w zależności od tego jakie masz piersi i jak dlugo masz zamiar karmić, można próbować ze sportowmi itp. Na początek-moim zdaniem- najlepsze są najzwyklejsze bawełniane z H&M w największym rozmiarze :D A po kilku tyg zobaczysz jak finalnie to wszystko wygląda i można zainwestować w coś czego nie wstyd pokazać mężowi :rolleyes:

hahaha :D Nieźle! Zapamiętam sobie ten pomysł :D

Tych co dotychczas i będę używać dopóki brzuszek nie zrobi się zauważalny.

Wow! Witaj :) Dobry macie wynik:tak:

Myślę że masz bardzo fajny pomysł. Jak dla mnie fajnym prezentem- pamiątką są np. spinki do mankietów, jakieś klasyczne, myślę że koszy podobny. Ale zależy czy chcesz właśnie coś pamiątkowego czy po prostu prezent "na teraz". A może pchacz?

Ubrania? Fajna torebka? To chyba już ten wiek ;)

Sama szyjesz? :surprised: Podziwiam każdego kto potrafi przyszyć guzik!

Ja nie :)

Mogę wpaść??:sorry::sorry: To moje najukochansze danie:tak:

haahah :D ale przyznaj że jak już tyle wytrwaliście to bez sensu byłoby coś zmieniać ;)

-------------------------------

Moje dziecko dowiedziało sie wczoraj że będzie miał upragnione rodzeństwo. Cały wieczór miał łzy w oczach ze szczęścia... powiedział że grudzień to jego najszczęśliwszy miesiąc od teraz... aż sama się wzruszam na myśl o jego reakcji. Kochany :sorry:
Super:-)
Ile ma lat? Nasz synek,5 letni, jeszcze nie wie. W sumie oprócz męża i Was nikt nie wie. Zastanawiamy się kiedy powiedzieć.

Ile ma lat? Nasz synek,5 letni, jeszcze nie wie. W sumie oprócz męża i Was nikt nie wie. Zastanawiamy się kiedy powiedzieć.
Moja dziesieciolatka wie. Jak zobaczyla pierwsze zdjecie z usg na ktorym ledwo bylo cialko żolte widziec to stwierdzila ze to dziecko nie jest xD ale jak zobaczyla wczorajsze zdjęcie, to stwiwrdzila że w koncu ludzia zaczyna przypominac

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Moja dziesieciolatka wie. Jak zobaczyla pierwsze zdjecie z usg na ktorym ledwo bylo cialko żolte widziec to stwierdzila ze to dziecko nie jest xD ale jak zobaczyla wczorajsze zdjęcie, to stwiwrdzila że w koncu ludzia zaczyna przypominac

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
My się wstrzymujemy, nasz mały nie chce rodzeństwa i boimy się jego reakcji...

no to ja miałam o tyle łatwiej, że Fran bardzo chciał mieć, męczył mnie nawet jak rozstałam się z jego tatą i byłam sama :D A ostatnio było już apogeum totalne. Ma 7 lat. Myślę że w Twoim wypadku może lepiej będzie powiedzieć, jak dzidziuś już będzie przypominał dzidziusia, bo jak ja wczoraj pokazywałam w appce symulację krewetki to jednak widziałam, że to jest lekka abstrakcja dla niego. Ale i tak mnie opieprzał: od kiedy wiesz? czemu nie powiedziałaś mi od razu??:-D:-D:-D

Koniecznie. Na początku nie wyobrażam sobie innych, a później, jak się już przyzwyczaisz i w zależności od tego jakie masz piersi i jak dlugo masz zamiar karmić, można próbować ze sportowmi itp. Na początek-moim zdaniem- najlepsze są najzwyklejsze bawełniane z H&M w największym rozmiarze :D A po kilku tyg zobaczysz jak finalnie to wszystko wygląda i można zainwestować w coś czego nie wstyd pokazać mężowi :rolleyes:

hahaha :D Nieźle! Zapamiętam sobie ten pomysł :D

Tych co dotychczas i będę używać dopóki brzuszek nie zrobi się zauważalny.

Wow! Witaj :) Dobry macie wynik:tak:

Myślę że masz bardzo fajny pomysł. Jak dla mnie fajnym prezentem- pamiątką są np. spinki do mankietów, jakieś klasyczne, myślę że koszy podobny. Ale zależy czy chcesz właśnie coś pamiątkowego czy po prostu prezent "na teraz". A może pchacz?

Ubrania? Fajna torebka? To chyba już ten wiek ;)

Sama szyjesz? :surprised: Podziwiam każdego kto potrafi przyszyć guzik!

Ja nie :)

Mogę wpaść??:sorry::sorry: To moje najukochansze danie:tak:

haahah :D ale przyznaj że jak już tyle wytrwaliście to bez sensu byłoby coś zmieniać ;)

-------------------------------

Moje dziecko dowiedziało sie wczoraj że będzie miał upragnione rodzeństwo. Cały wieczór miał łzy w oczach ze szczęścia... powiedział że grudzień to jego najszczęśliwszy miesiąc od teraz... aż sama się wzruszam na myśl o jego reakcji. Kochany :sorry:
Tak czasem coś tam uda mi się uszyć :p

reklama
Do góry