Margana
Fanka BB :)
Ja tez pregna plus[emoji5]Ja biorę pregna plus fajny bo ma łatwe do polkniecia kapsulki

Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez pregna plus[emoji5]Ja biorę pregna plus fajny bo ma łatwe do polkniecia kapsulki
Moze to cisza przed burzą, może zasluga dupka, a moze to tylko jednorazowy wyskok. Nastenie plamienie teoretycznie powinno byc w okolicach prenatalnych heheTo super, że dziś już nic nie ma![]()
I oby juz nie bylo, bo to za duze stresy!Moze to cisza przed burzą, może zasluga dupka, a moze to tylko jednorazowy wyskok. Nastenie plamienie teoretycznie powinno byc w okolicach prenatalnych hehe
![]()
![]()
Oby oby. Ale i tak bede sie jak najwiecej oszczedzac nawet jeśli by mi plamienie mialo nie wrócić. I nawet zapobiegawczo na wizycie poprosze ginke zeby mi wypisala recwpte na dupka nawet jesli by mi nie kazala brac ale w razie w żeby go miec pod ręką.I oby juz nie bylo, bo to za duze stresy!
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Hahaha, wszystkiemu winien mikolaj [emoji23]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Oby oby. Ale i tak bede sie jak najwiecej oszczedzac nawet jeśli by mi plamienie mialo nie wrócić. I nawet zapobiegawczo na wizycie poprosze ginke zeby mi wypisala recwpte na dupka nawet jesli by mi nie kazala brac ale w razie w żeby go miec pod ręką.
Cos mnie miesnie w podbrzuszu bolą jak wstaję. No chyba ze to macica ktora sie powieksza. Ale kojarzycie taki typowy bol miesni po jakims wysilku? Wlasnie tak mnie mniej wiecej w podbrzuszu pobolewa jak wstaję z łóżka.
![]()
![]()
Kazała mi powtórzyć dzisiaj więc chyba powinien już zadziałać. Jutro posiew i zobaczymy co to za dziadostwoA nie za wczesnie zrobilas badanie? Zdazyl zadzialac ten lek?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Elodie, nie rozkładaj tak wszystkiego na czynniki pierwsze, bo się zamęczysz dziewczyno..! Jakby nic Cię nie bolało to pewnie też byś się stresowała... lekarz powiedział że wszystko ok, masz leki to nie stresuj się, bo to ma najwięcej negatywnych skutków.