reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Postanowiłam, że jednak jakieś witaminy kupię dla kobiet w ciąży :) tylko jest tyle tego na rynku, że nie wiem które :) głównie myślę o Femibion Natal 1 bierze któraś z Was? A może wasi lekarze polecili wam jakieś konkretne ? ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moi rodzice mają mama -46 a tata -50 :) przyszli teściowie po 60tce [emoji14]

p19u3e3k6hgq3yyx.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Postanowiłam, że jednak jakieś witaminy kupię dla kobiet w ciąży :) tylko jest tyle tego na rynku, że nie wiem które :) głównie myślę o Femibion Natal 1 bierze któraś z Was? A może wasi lekarze polecili wam jakieś konkretne ? ;)

Ja biore femibion

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Paulina, ja w poprzednich ciążach brałam Femibion. Ale teraz mam tylko kwas foliowy. Czekam na wyniki badań. Pewnie jakieś żelazo się przyda na pewnym etapie. Może magnez, bo mnie zawsze w ciąży skurcze łapią (nie brzucha, tylko nóg ;)). W sumie to mimo tego Femibionu zawsze mnie skurcze łapały i anemia. Więc nie wiem, czy to cokolwiek daje :)

Ja mam FEMIBION :) a jak się skończy mam pregna plus bo dostałam sporo ;p

p19u3e3k6hgq3yyx.png

27.06.17 Anastazja [*]

hello ja sie tradycyjnie melduje zo jakis czas. ale codziennie Was czytam.
i rowniez podziwiam apetyty oraz, jak dla mnie na teraz, kosmiczne zestawy do zjedzenia.
ja kompletnie nie mam zachcianek. jak juz to bardziej cos na zasadzie - a moze to bylabym wstanie zjesc. ale ochoty to nie mam na nic. kompletnie.
tez dzis mialam nalesniki. wepchnelam w siebie dwa i to z samym cukrem. Teos zjadl wiecej ode mnie bo 2,5.
przez dwa dni niemal nie mialam mdlosci ( ale apetytu tez nie) juz myslalam, ze jakism cudem minely tak szybko ( weszlam w 11 t), ale nie . nie minely. po poludniu i wieczorem znow najgorzej.
tez bym soedziala w pidzamie. a, ze Teos juz zdrow i go zawoze do przedszkola to zdobywam sie na ubranie- dres.
z nowosci - tesciowa juz wie. M kupil jej zeszyt do szkoly i na pierwszej stronie napisal jej, ze zostanie znowu babcia. ponoc sie bardzo ucieszyla.

ktos pytal o rogala ciazowego - ja mam. kupilam go w poczatkach ciazy z Teosiem i byl moim przyjacielem przez cala ciaze. ani orzez sekunde nie zalowalm tej inwestycji. rogal potem byl u kuzynki m, ktora rowniez go uwielbiala. teraz wrocil do mnie. poki co z nim nie spie jeszcze, ale to kwestia czasu. do karminia tez go potem uzywalam. ale kupilam spbie potem rowniez malego rogala, bo bylo mi z nim wygodniej.

reklama
Mama miała 21 lat jak mnie urodziła :) 17l jak urodziła mojego brata a 24l jak urodziła moja siostrę :D także tak mam młodą mamę :) tatę w sumie też :)

p19u3e3k6hgq3yyx.png

27.06.17 Anastazja [*]
Moja miała 25 jak rodziła moją siostrę ale ja mam siostrę 10 lat starszą i siostrzenicę już 19 lat

Do góry