reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No ja oprócz wymiotów narazie mogę dni policzyć kiedy jest czysto, i jak jest kawa z mlekiem to już jest dobrze:) ale nie będę narzekać:) pewnie dlatego mam mdłości, żebym wiedziała, że z dziadzia ok:)
Mowisz ze jak mam dupka i tylko leci kawa z mlekiem to nie mam co sie niepotrzebnie stresowac?

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

No ja oprócz wymiotów narazie mogę dni policzyć kiedy jest czysto, i jak jest kawa z mlekiem to już jest dobrze:) ale nie będę narzekać:) pewnie dlatego mam mdłości, żebym wiedziała, że z dziadzia ok:)

Jak to kochana, dni kiedy jest czysto ?
Może powinnam wiedzieć, ale trochę mnie nie było na forum i tracę wątek.

Mowisz ze jak mam dupka i tylko leci kawa z mlekiem to nie mam co sie niepotrzebnie stresowac?

Informujcie lekarza dla pewności, to wiadomo ale z tego co wiem, niepokoić może krew, a nie "kawa z mlekiem", a już na pewno nie na zapas. Pójść, sprawdzić, głowa do gory i się nie denerwować, bo to zaszkodzi. :)
f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ja wlasnie wczoraj bylam na ekspresowej wizycie. Z dzidzi wszystko ok serduszko przyjemnie bije i dzidzi ladnie rośnie. Przepisala mi profilaktycznie dupka i mam bardziej sie oszczedzac i chwilowo zawiesic wspołżycie. Jedyne co nam obu przyszlo do glowy tofakt ze powinnam teraz miec kolejną @ i byc moze stąd te plamienia. Bo ogladala mi wnikliwie podwozie i niczego niepokojącego nie zauważyła. Tzn szyjka ladna i zamknięta.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ja wlasnie wczoraj bylam na ekspresowej wizycie. Z dzidzi wszystko ok serduszko przyjemnie bije i dzidzi ladnie rośnie. Przepisala mi profilaktycznie dupka i mam bardziej sie oszczedzac i chwilowo zawiesic wspołżycie. Jedyne co nam obu przyszlo do glowy tofakt ze powinnam teraz miec kolejną @ i byc moze stąd te plamienia. Bo ogladala mi wnikliwie podwozie i niczego niepokojącego nie zauważyła. Tzn szyjka ladna i zamknięta.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

:-) :)Jak szyjka ładna i zamknięta to super. Nie stresuj się na zapas !!!! Niech pięknie rośnie, myśl o serduszku zamiast o głupotach !!! ☝

reklama
:-) :)Jak szyjka ładna i zamknięta to super. Nie stresuj się na zapas !!!! Niech pięknie rośnie, myśl o serduszku zamiast o głupotach !!! [emoji121]
Nie martwie się tylko zapobiegawczo sporo leze. Moze to po prostu jakis tyci krwiaczek ktory się teraz opróżnia. Oby. Bym sie chyba zalamala gdybym to dziecko stracila. Tym bardziej ze juz w 9 tydzien wchodzę powoli.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Do góry