reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie martwie się tylko zapobiegawczo sporo leze. Moze to po prostu jakis tyci krwiaczek ktory się teraz opróżnia. Oby. Bym sie chyba zalamala gdybym to dziecko stracila. Tym bardziej ze juz w 9 tydzien wchodzę powoli.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

No i super. Korzystaj kiedy możesz, mi nic co prawda nie dolega ale tez korzystam jak się da. Cały czas sobie myśle ze będzie dobrze i mam tez w głowie ze co ma być to będzie. czuje ze musimy robić wszystko co możemy, dbać o siebie i odpoczywać kiedy się da, reszta to już wola nieba - i tak już przez całe życie, nie tylko do porodu, ale dobrej myśli trzeba być ☺️

reklama
Z tego co czytałam to nie wiele Ci pobrudzilo więc spokojnie, odpoczywaj ale bez stresu
Dzisiqj jakas cheile temu druga kropeczka na wkladce ale za to wiecej przy podcieraniu się. Zobaczymy. Jesli bedzie to trwalo 5 dni to znaczyloby to ze to tak jakby malipsko ktore powinno wlasnie w tym czasie byc. Krwi poki o nie ma to sie niepotrzebnie nie martwię

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Dziewczyny strasznie mnie zaczęło rozciągać w brzuchu w okolicach pępka chwilami całkiem nieprzyjemny ból :/ miała tak któraś z Was ? Nie boli mnie podbrzusze tam absolutnie nic nie czuję tylko właśnie brzuch w okolicy pępka miałam już czasami takie bóle przed ciążą trwały chwilę i chyba były trochę mniej intensywne...

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Jak to kochana, dni kiedy jest czysto ?
Może powinnam wiedzieć, ale trochę mnie nie było na forum i tracę wątek.
Ja cały czas plamie, teraz już się zdarza czysto ale jeszcze jest taki brudny śluz właśnie kawa z mlekiem. Nie wiem czy to można powiedzieć, że plamie bo jeszcze do niedawna mi po prostu brąz leciał że skrzepami. Duża podpaska musiała być, zresztą cały czas mam, nie mam odwagi przejść na wkładkę

Dziewczyny strasznie mnie zaczęło rozciągać w brzuchu w okolicach pępka chwilami całkiem nieprzyjemny ból :/ miała tak któraś z Was ? Nie boli mnie podbrzusze tam absolutnie nic nie czuję tylko właśnie brzuch w okolicy pępka miałam już czasami takie bóle przed ciążą trwały chwilę i chyba były trochę mniej intensywne...

U mnie czasami taki ból oznacza zblizajace sie wzdecie. A rozciaganie to czuje caly czas.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Mi moja ginekolog mówiła że nadmiar kwasu foliowego jest wydalany z moczem :) bo FEMIBION ma sporo bo chyba 400 tego syntetycznego i 400 metylowanego, a ja poza tym mam jeszcze kwas metylowany osobno bo zwykłego nie przyswajam

p19u3e3k6hgq3yyx.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Marika a bierzesz te dwa produktu razem czy je rozdzielasz, że jedno rano drugie wieczorem ? Bo ja mam kwas foliowy brać właśnie wieczorem i zastanawiam się czy Femibion też brać wieczorem czy lepiej przerzucić na rano :)

reklama
Do góry