reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jeszcze mi się przypomniało. Ginekolog wtedy przypominala mi o prawidłowym podcieraniu sie po oddaniu moczu. Papierem jedziemy od pochwy do odbytu. Nigdy na odwrót. Mówi że sporo infekcji jest z tego powodu
Zawsze tak robiw. Ale w ciazy latwiej o infekcjw. Z mloda pamietam ze kolo 13 tygodnia tak mnie cos strasznie swedzialo i dostalam jakies globulki na to. A teraz cos mnie przy wejsciu szczypie uch.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Zawsze tak robiw. Ale w ciazy latwiej o infekcjw. Z mloda pamietam ze kolo 13 tygodnia tak mnie cos strasznie swedzialo i dostalam jakies globulki na to. A teraz cos mnie przy wejsciu szczypie uch.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Wiesz co ja też czasami poczuje takie delikatne pieczenie właśnie przy wejściu , ale ja to zganiam na luteine jednak ona napewno trochę zmienia PH i stąd pewnie czasami te objawy

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz co ja też czasami poczuje takie delikatne pieczenie właśnie przy wejściu , ale ja to zganiam na luteine jednak ona napewno trochę zmienia PH i stąd pewnie czasami te objawy

Mnie za to po drugim dniu brania dupka znowu wrocily te paskudne wzdęcia ale za to brzuszek juz ladnie mi sie powieksza. Juz go wciagac nie musze. Jednak faktycznie druga ciaze widac szybciej. A wchodze w 9 tydzień. Obstawiam ze jesli moje brudzenie/plamienie potrwa do niedzieli to jest ono wynikiem tego ze @ powinna teraz byc. Wychodze tez z zalozenia ze jesli by mi sie kosmowka odklejala czy lozysko ktore sie tworzy, albo byl to jakis krwiak to chyba by zywa krew sie pojawila. Tak ze nie panikuje tylko duzo leżę i staram sie myslec pozytywnie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Dziewczyny czy wam też tak wiecznie zimno ? Przecież ja mam w mieszkaniu normalna temperaturę a najchętniej bym ze 3 swetry założyła :/

Ja też ciągle jak bałwan [emoji301] obatuchana... Nie mówiąc o wyjściu na zewnątrz..

p19u3e3k6hgq3yyx.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Mnie za to po drugim dniu brania dupka znowu wrocily te paskudne wzdęcia ale za to brzuszek juz ladnie mi sie powieksza. Juz go wciagac nie musze. Jednak faktycznie druga ciaze widac szybciej. A wchodze w 9 tydzień. Obstawiam ze jesli moje brudzenie/plamienie potrwa do niedzieli to jest ono wynikiem tego ze @ powinna teraz byc. Wychodze tez z zalozenia ze jesli by mi sie kosmowka odklejala czy lozysko ktore sie tworzy, albo byl to jakis krwiak to chyba by zywa krew sie pojawila. Tak ze nie panikuje tylko duzo leżę i staram sie myslec pozytywnie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ja jako tako objawów żadnych nie mam czasami piersi w niektórych momentach bolą bardziej w niektórych mniej ;) jedynie dziś ta jednorazowa akcja z tym bólem brzucha, ale już jest ok :) u mnie na razie nic kompletnie nie widać :) napewno będzie dobrze odpoczywaj dużo :) jeżeli było by coś niepokojącego to napewno została byś poinformowana przez lekarza także spokojnie :)

Ja też ciągle jak bałwan [emoji301] obatuchana... Nie mówiąc o wyjściu na zewnątrz..

p19u3e3k6hgq3yyx.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja dziś się ogarnęłam i wyszłam bo musiałam załatwić kilka spraw i skoczyć do biedronki po mój sok jednodniowy [emoji14] byłam z siebie dumna jak bym przynajmniej jakieś mistrzostwa wygrała [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja jako tako objawów żadnych nie mam czasami piersi w niektórych momentach bolą bardziej w niektórych mniej ;) jedynie dziś ta jednorazowa akcja z tym bólem brzucha, ale już jest ok :) u mnie na razie nic kompletnie nie widać :) napewno będzie dobrze odpoczywaj dużo :) jeżeli było by coś niepokojącego to napewno została byś poinformowana przez lekarza także spokojnie :)

No jasne. Ja sie nawet ciesze ze podbrzusze znowu po staremu pobolewa. Najwyrazniej musialo sobie kilka dni odpocząć:-) cyce glownie mnie bolą jak w staniku chodzę. O wiele mniej jak stanik sciagne i to w zasadzie jedyna różnica jest. Tak ze organizm sie przyzwyczail chyba. A co do brzucha to zobaczysz ze z dnia na dzien Ci wyskoczy szybciej niz sie spodziewasz. Ja teraz jak leżę juz taki maly pagorek widzę :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Hej dziewczyny, u mnie młody jeszcze śpi także ja nadrabiam forum i mam chwilkę dla siebie, która nie potrwa długo :) Elodia dobrze ze poszła sprawdzić do lekarza teraz jesteś spokojniejsza, hmmm czyli tylko ja zostałam co nie bierze żadnych leków oprócz kwasu foliowego?czy jest ktoś jeszcze? Ja po spotkaniu środowym z Mikołajem dowiedziałam się że w nocy brat cioteczny mojego synka bardzo się rozchorowal, a parę godzin wcześniej pili z jednego kubka i kicha na mojego, tylko czekać aż się rozchoruje,

reklama
Witam z ana. Bez humoru. W nocy tak mnie napieprzaly biodra raz jedno raz drugie aż myślałam że zejdę. Niewygodnie spalam. I ogolnie do dupy psychicznie się czuję. Po nocy wkladka czyściutka a jak się podcieralam to caly papier w kolorze kawki z mlekiem. I to mnie tak dobilo. Az boje się wstawać.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Do góry