reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny czy wam też tak wiecznie zimno ? Przecież ja mam w mieszkaniu normalna temperaturę a najchętniej bym ze 3 swetry założyła :/

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Mi ostarnio na odwrot. Wiecznie gorąco. Codziennie tak naprawde inaczej.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Dziewczyny czy wam też tak wiecznie zimno ? Przecież ja mam w mieszkaniu normalna temperaturę a najchętniej bym ze 3 swetry założyła :/

Ja tak mam na co dzien, a odkad w ciazy jestem ro mam wrazenie, ze podwojnie[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

My mieliśmy do Ikei jechać w ten weekend no i dupa :-/ nie pojedziemy przez te moje plamienia. Ae jest ich naprawde tyle co nic. W tym momwncie bardziej leci ten mleczny sluz i znowu go pelno. Czy mozliwe hest ze takie kawkowo mleczne plamienia to z powodu zwyllej infekcji? :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ja miałam takie kropki w kolorze kawy z mlekiem w uplawach, ale to było przed ciążą. Pani mi przepisala taki proszek do rozrobienia w wodzie, żebym nim się tam podmywała i po 3 dniach przeszlo :) To była jakaś infekcja ale nie wiem jaka...

Ja miałam takie kropki w kolorze kawy z mlekiem w uplawach, ale to było przed ciążą. Pani mi przepisala taki proszek do rozrobienia w wodzie, żebym nim się tam podmywała i po 3 dniach przeszlo :) To była jakaś infekcja ale nie wiem jaka...
O wlasnie ja nie mam typowego plamienia a wlasnie takie kropki. No cóż zobaczymy za dwa tygodnie na wizycie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

My mieliśmy do Ikei jechać w ten weekend no i dupa :-/ nie pojedziemy przez te moje plamienia. Ae jest ich naprawde tyle co nic. W tym momwncie bardziej leci ten mleczny sluz i znowu go pelno. Czy mozliwe hest ze takie kawkowo mleczne plamienia to z powodu zwyllej infekcji? :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Jeszcze mi się przypomniało. Ginekolog wtedy przypominala mi o prawidłowym podcieraniu sie po oddaniu moczu. Papierem jedziemy od pochwy do odbytu. Nigdy na odwrót. Mówi że sporo infekcji jest z tego powodu

reklama
Jeszcze mi się przypomniało. Ginekolog wtedy przypominala mi o prawidłowym podcieraniu sie po oddaniu moczu. Papierem jedziemy od pochwy do odbytu. Nigdy na odwrót. Mówi że sporo infekcji jest z tego powodu
Tak to jest bardzo dobra uwaga ! Kiedyś nie zwracałam na to uwagi i co chwila miałam infekcje, a teraz raz na długi czas mi się jakaś przytrafi

Do góry