reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

A spróbuj Ty jeden dzień później fakturę zapłacić...to Cie zjedzą w całości ..
Taaaa...odsetki karne nalicza. A ja sie tu nastawilam ze w weekend normalna telewizje w koncu obejrzymy a tu wychodzi na to ze po weekendzie dopiero przyjda bo niewiadomo czy wpadna jutro :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Taaaa...odsetki karne nalicza. A ja sie tu nastawilam ze w weekend normalna telewizje w koncu obejrzymy a tu wychodzi na to ze po weekendzie dopiero przyjda bo niewiadomo czy wpadna jutro :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Haha to pociesz się tym , że ja mam tutaj tylko niemiecka [emoji23] bo nie można u nas mieć zadnej satelity :/ więc to dopiero jest Meksyk [emoji23]

Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app

A u jakiego operatora zamawialas? :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Orange. M ma telefon w Orange i chcial poszerzyc ofertę o infernet i tv bo po cholere mamy placic internet osobno i jeszcze wiecej bulic za jego telefon i internet skoro majac internet w Orange wraz z pakietem progamow w tv bedziemy placic mniej niz obecnie za internet i jego telefon osobno.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ewa jesteś mój rocznik 86? Dobrze widzę:)

Tak, '86 - najlepszy :D

Ja też zawsze uważałam, że fajnie rodzic w młodym wieku :)

Dla mnie te 23-27 lat to był całkiem normalny wiek, nie jakiś bardzo młody. Młody to 18 :) Ale fakt, że coraz mniej osób w wieku 23 lat decyduje się na dziecko.

Chyba szczęście :) bycie młodą mamą :)

Szczęście, szczęście :D Tak mi się napisało :) Przynajmniej łatwo mi było odespać zarwane noce. Teraz z tym coraz gorzej ;)

Ja u siebie mam to samo tzn w starej szkole Laury, bylam najmlodsza bo wszystkie mamy byly juz grubo po 30. W tej nowej szkole to raczej po rowno :-) jest jedna mama co urodzila po 40 a tak to raczej w przedziale 30-40 są dziewczyny.

Liczę na to, że przy Najmłodszym będę przynajmniej jakoś w środku stawki wiekowej wśród rodziców :D

Dziewczyny, robicie prenatalne jakieś rozserzone czy tylko usg czyli badanie przeziernosci karku, kości nosowej itp?

Ja tylko podstawę. Jak będzie coś nie tak (a nie będzie), to wtedy zacznę się zastanawiać. Idę do najlepszego specjalisty w moim mieście. Jak on powie, że jest ok, to się mogę uspokoić :)

reklama
Do góry