i jaJaaaa :-))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i jaJaaaa :-))))
@dżoasia faktycznie czytam ten swoj wpis i można z ta druga częścią wnioskowac ze chodzi o macierzyństwo ale tak jest jak sie po nocach pisze. Co do twojej kliniki mialo byc tylko to ze tylko u Twojego doktora nie bylam a ceny smieszne to były w Parensie i one same albo kusily albo powinny powaznie dac do myslenia tym co chcieli sie tam leczyc, teraz juz sa na podobnym poziomie ale swego czasu przeżyłam szok ze zaplodnienie kosztowalo niecale 3 tys gdzie w innych klinikach w okolicach 5
czesc Wiola ,A do tego mielismy 5 zarodkow i zadnego nie udalo sie zamrozic... Nie wiem co o tym myslec czy to naciaganie na kasę.
Ten dr faktycznie czesto przesadza z naciaganiem ludzi na pgs. Mieliscie badane kariotypy? Cos wyszlo nie tak, ze od razu kazal badac zarodki? 2 nieudane iui to nie jest wskazanie. Teraz to juz troche musztarda po obiedzie... tyle dobrego, ze faktycznie unikniecie tego chorego.Jestem od początku u dr Knafel,ale z racji,ze Pani dr została mama i ma chwilowa przerwę to przeszłam do dr Przybycienia.A Ty?
ja tak mialam dzien przed rannym sikaczem . nie spalam . budzilam w nocy od paru , teraz wiem ze to nerwy byly tylko. Nie starchaj sie , bedzie co bedzie i juz nic i tak nie zmienisz co sie dzieje tam na dole . Ja tak sobie tlumaczylam ( na chwile pomagalo ) Jak sie boisz idz na pierwsza bete jak tylko sie da kiedy mozliwe .Hej dziewczyny jest tu ktoś o tej porze? Pisze bo dostaję wariacji dzisiaj mija 8dpt i jakoś tak od 2 godzin na przemian płacze że strachu że się nie udało i ogarniam się i w myślach gadam do siebie że będzie dobrze. Poprostu taka chandra mnie chwyciła że poezja
zlam ze łzami w oczach. Babka, aż się mnie pytała czy się złe czuje bo to nie jest jakieś badanie na chorobyPierwszy raz tak się boje
Dokladnie...juz sie nic nie zmieni. My i tak robimy wszystko aby dobrze było... nie na wszystko mamy wpływja tak mialam dzien przed rannym sikaczem . nie spalam . budzilam w nocy od paru , teraz wiem ze to nerwy byly tylko. Nie starchaj sie , bedzie co bedzie i juz nic i tak nie zmienisz co sie dzieje tam na dole . Ja tak sobie tlumaczylam ( na chwile pomagalo ) Jak sie boisz idz na pierwsza bete jak tylko sie da kiedy mozliwe .
A to novum to gdzie??No i ja czuje ze tam sprobuje w nowym roku!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W Warszawie na ul. BocianiejA to novum to gdzie??