Idz na bete dzis . beta parwde powieDzisiaj 12dpt trzy-dniowego zarodka. Postanowiłam zrobić sikacza i wielkie rozczarowanie, jedna krecha po prosty czarna rozpacz. Jutro zrobię betę ehh...![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Idz na bete dzis . beta parwde powieDzisiaj 12dpt trzy-dniowego zarodka. Postanowiłam zrobić sikacza i wielkie rozczarowanie, jedna krecha po prosty czarna rozpacz. Jutro zrobię betę ehh...![]()
![]()
Kochane siknelam drugi raz dziś no i myślałam że będzie wyraznoejsza ale nie słabiutka.. nawet nie wiem czy wczoraj lepiej nie było widać.. no ale coś widać mimo wszystko ! Myślicie że będzie dobrze?dziś dowiem się co tam się dzieje
Ja miałam transfer 1.12 ale 3dniowego zarodkasuper.)) My chyba idziemy razem ? tez mialas 1.12 transfer blastki bo nie pamietam ? ja dzis ide na bete do szpitala bo tam mi zrobia wczesniej niz w diagnostyce . wzielam na cito a byly tylko h przed .
Nie warto badac moim zdaniem . czytalam posty na tym forum z 2013 r i tam dziewczyny mialy i nic nie wynikalo z tych badan . Podczas transferu jest gmeranie w macicy . zawsze warto podac cos co w razie czego zapobiegnie skurczom . lek nie ma wplywu zlego na cokolwiek innego. U mnie w klinice uniwerstyeckiej w bialymstoku lekarz powiedzial ze to stosuja bo maja dobre wyniki z tym lekiem a pakowanie kasy na badanie kurczliwosci macicy to wyrzucanie pieniedzy .No ale może warto najpierw sprawdzic jakie są mikroskurcze macicy. Duże czy małe. No i... jak są implantacje, biochemiczne a problem z utrzymaniem ciazy to atosilban już nie pomoże. A tobie badali ile masz skurczy na minutę czy tak w ciemno podali?
Ha, czyli badanie niemało kosztuje? Myślałam ze lekarz może zwyczajnie usg zrobić przy monitoringu i te skurcze policzyć, ale jeśli to drogie to masz racjęNie warto badac moim zdaniem . czytalam posty na tym forum z 2013 r i tam dziewczyny mialy i nic nie wynikalo z tych badan . Podczas transferu jest gmeranie w macicy . zawsze warto podac cos co w razie czego zapobiegnie skurczom . lek nie ma wplywu zlego na cokolwiek innego. U mnie w klinice uniwerstyeckiej w bialymstoku lekarz powiedzial ze to stosuja bo maja dobre wyniki z tym lekiem a pakowanie kasy na badanie kurczliwosci macicy to wyrzucanie pieniedzy .