hope322
Fanka BB :)
Mysle, ze puki co nie masz sie xo denerwowac. Zobaczymy co lekarz powie. Trzymam kciukiNie nie mam plamien, ale ciągle boli brzuch jak na @, dzisiaj wieczorem będzie dzwonił lekarz zobaczymy co powie, strasznie się denerwuje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mysle, ze puki co nie masz sie xo denerwowac. Zobaczymy co lekarz powie. Trzymam kciukiNie nie mam plamien, ale ciągle boli brzuch jak na @, dzisiaj wieczorem będzie dzwonił lekarz zobaczymy co powie, strasznie się denerwuje
Tak ale chyba bardzo mały przyrost jak na 7 dpt?
Pieknie, gratulacjeJa juz po wizycie pecherzyk 10, 4mm z ciałkiem żółtym, kolejna wizyta w styczniu. Narazie wszystko ok jak na 5 tc+ 5.
Przyrost to ty dopiero ocenisz, myślę że za wcześnie, żeby coś zakladac, trzeba powtórzyć za 2 lub 3 dni i zobaczyć wtedy.Tak ale chyba bardzo mały przyrost jak na 7 dpt?
Ja juz po wizycie pecherzyk 10, 4mm z ciałkiem żółtym, kolejna wizyta w styczniu. Narazie wszystko ok jak na 5 tc+ 5.
Ja bym.zaszła zrobic bete i skontaktował sie z lekarzem. Masz moze duphaston albo inny progesteron niz dowcipny? Jesli tak to bym.zwiekszyla dawkęA ja zaczęłam delikatnie plamić na brązowo i jestem przerażona a wizyta dopiero 21 :-(((
Beta pokazuje ciaze, przytost mozna ocenic jak zrobisz drugie badanie najlepiej za 2 dniTak ale chyba bardzo mały przyrost jak na 7 dpt?
Jak brazowe to chyba nic niepokojacego sie nie dzieje. Progesteronu tez nie powinnas miec za malo przy naturalnym cyklu plus lekach. Moze skontaktuj sie z lekarzem jak Ci nie przejdzie?A ja zaczęłam delikatnie plamić na brązowo i jestem przerażona a wizyta dopiero 21 :-(((
Ale przyrostu jeszcze nie znasz bo przyrost sie sprawdza po 48 godz.jak zrobisz kolejna bete. Oj tam zaraz maly, ciaza jest od 5! Daj znak po felefonie lekadza.Tak ale chyba bardzo mały przyrost jak na 7 dpt?
taaa, ja dzisiaj poszlam do naszego wspanialego powiatowego szpitala oddac krew . zaplacilam polowe mniej nic w pryw. punkcie . Mialo byc na 12 gora 13 ..... ide do laba a tam awaria aparatu akurat tego. Noz ja to mam szczescie . za 2 h mooooooze bedzie ....