Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo dobrze, że zmieniasz pracę zmiana środowiska napewno dużo dobrego wniesiePoerwsza kontrole mam w przyszla srode. Musialam sie tak umowic bo zwolnienie ze szpitala mam do poniedzialku a bede przedluzac o 4 tygodnie. Celem ogarniecia sie po zabiegu no i przygotowan do nowej pracy. Dlatego niby z jednej strony chce zaczac od razu dzialac a z drugiej strony trochę poczekać zanim bede pewna umowy dalszej. Tak że raczej mimo ogromnych checi zaczniemy dzialac nie wczesniej niz po @ w lutym. W razie gdybym jakims cudem za pierwszym razem zaszla, to wtedy pochodzilabym do pracy te pare tygodni zanim bym podpisala dalszą umowę. Albo inne wyjscie poczekać do @ w marcu i wtedy bym nie musiala cchodzic w ciazy do pracy bo zanim bym zrobila test ktoy by dajmy na to wyszedl pozytywny, to juz bym byla po podpisaniu nowej umowy. A zreszta. Nakwyzej. Przedluza mi umowe do dnia porodu i tyle. 500 plus bym dostala mam alimenty na mloda jakos bysmy dali rade zanim malucha by sie do zlobka poslalo :-)
![]()
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
W obecnej pracy ciągle podkrecanie norm, ze nawet ja która zawsze wyrabiala okolo 150% normy mam teraz problemy zwby 100% wyrobic. Raz sobie krokomierz wlaczylam. Liedys norma bylo robienie ok 15km w ciagu jednego dnia. A tamtego dnia z krokomierzwm wyszlo mi w 3 godziny prawie 16km. A pozatym nagonka na tych co chwile przy baniaku z woda postoja bo orzeciez musza byc wyniki musi byc cel osiagniety. No kiedyś musialam w koncu pęknąć. Ile mozna dawac sie tak ponizac za pensje o minimum przekraczajaca najnizsza krajowa. 7 lat pracy w tym miejsvu i jestem wykończona fizycznie i psychicznie. A w takim stanie za cholere bym teraz szybko znowu nie zaszla w ciążę. A chcę zajść w przeciągu roku najpóźniej.Bardzo dobrze, że zmieniasz pracę zmiana środowiska napewno dużo dobrego wniesie![]()
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego ja siedzę na zwolnieniu! Ciężkiej pracy nie miałam bo przy komputerze siedziałam, ale co chwilę większe normy, limity, plany nie do zrealizowania a najbardziej irytowało mnie to ruchome wynagrodzenie jednego miesiąca 3 tys a drugiego 1500 zł nic nie mogłam sobie zaplanować bo nie wiedzialam jaki limit wyrobie wiec dlatego też już nie chciałabym tam wrócićW obecnej pracy ciągle podkrecanie norm, ze nawet ja która zawsze wyrabiala okolo 150% normy mam teraz problemy zwby 100% wyrobic. Raz sobie krokomierz wlaczylam. Liedys norma bylo robienie ok 15km w ciagu jednego dnia. A tamtego dnia z krokomierzwm wyszlo mi w 3 godziny prawie 16km. A pozatym nagonka na tych co chwile przy baniaku z woda postoja bo orzeciez musza byc wyniki musi byc cel osiagniety. No kiedyś musialam w koncu pęknąć. Ile mozna dawac sie tak ponizac za pensje o minimum przekraczajaca najnizsza krajowa. 7 lat pracy w tym miejsvu i jestem wykończona fizycznie i psychicznie. A w takim stanie za cholere bym teraz szybko znowu nie zaszla w ciążę. A chcę zajść w przeciągu roku najpóźniej.
![]()
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Ja planpwalam po macierzynskim dopiero zmienic prace....wyszlo jak wyszlo no cóż. Zmienie prace teraz a po macierzynskim znowu hehehe.Dlatego ja siedzę na zwolnieniu! Ciężkiej pracy nie miałam bo przy komputerze siedziałam, ale co chwilę większe normy, limity, plany nie do zrealizowania a najbardziej irytowało mnie to ruchome wynagrodzenie jednego miesiąca 3 tys a drugiego 1500 zł nic nie mogłam sobie zaplanować bo nie wiedzialam jaki limit wyrobie wiec dlatego też już nie chciałabym tam wrócićmam nadzieję, że będzie wszystko dobrze i dotrwam do lipca później rok macierzyńskiego, a później zobaczę
![]()
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom