• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
tak? no to wiemy obie jak to jest.. ja po ostatnich nowinach poprostu zrezygnowałam z in vitro załamałam sie .. siły mi brakuje chodze pół przytomna nie wiem co sie dzieje jakbym była nieobecna terminy do psychologow zabojcze a ja sobie przestaje radzic... w piatek nastepny wlew damiego.. poki co jest bardzo zle...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem ze sie skupiasz na tym teraz, pewnie tez bym tak zrobila. U nas stan M jest w miare stabilny juz od paru lat.
Kochana zawsze trzeba byc dobrej mysli. Faktycznie byloby dobrze dobic sie do jakiegos psychologa... na prawde nie ma szans?

No to jak ja mam liczyć...?? Pierwszy dzień @ miałam 30.10.2017 transfer bardzo późno bo w 25 dc i zupełnie mi się te daty rozjeżdżają.... :/
Ja na stronie novum w najczesciej zadawanycb pytaniach wyczytalam ze ostatnia miesiaczka jest 1 dniem ciazy. Tak sie liczy u mnie bo jak jest transfer z mrozakow to jakos inaczej.zerknij sobie na ich www

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry