Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u nas jak się urodzi maluszek, to starszy będzie miał 8,5 roku, a młodszy 2,5 roku.Ja się strasznie boję zazdrości starszego. Wydaje mi się, że to jest okropnie trudne. Tak jak z powiedzeniem: "byłam idealna matką, dopóki nie urodziłam". Myślę, że z zazdrością będzie to samo. W głowie zawsze wszystko się udaje.
Moje siostry są w takich sytuacjach. Obie dziewczynki się na początku cieszyły. Pomagały przy maluchach, zabawiały itp. A później pojawiały się sceny typu podchodzi do małego i złowieszczym tonem (i tu nie żartuje ) powtarza słowa matki: "Co tam Marcinku, pobawimy się? ". No nas po prostu wmurowało. Jak scena z horroru.
Ja nic nie czytałam na temat zazdrości, ale plan mam taki, że jak mąż jest w domu, to on się zajmuje noworodkiem. Ja tylko kp. Dzieci będą równe ale starszy syn będzie miał pierwszeństwo przez pierwszy rok. Na zasadzie, że on już jest duży i moja nieobecność może go ranić. No a noworodek czy niemowle w pierwszych m-cach potrzebuje jeść, spać, przewijania i przytulania.
A wy jaki macie plan?
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
piękna choinka!Ja mam dzisiaj wizytę - proszę o kciuki za nas [emoji173]
18.45 [emoji31]
Wczoraj przywieźlismy choinke- byłam pewna, że się nie zmieści i śmiałam się z własnej głupoty czemu kupiłam taka duża ponad 2m [emoji23]
Na szczęście weszła i jest piękna [emoji7]
Trafiłam u mnie we wiosce na sąsiada, sprzedaje z własnej hodowli - piękne, gęste.
Oto I ona
![]()
![]()
![]()
A w Castoramie taka - za 5dych!
Młody dla porównania, na 2 lata [emoji23]
![]()
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki!piękna choinka!
za wizytę trzymam kciukibędę już po swojej, bo mam o 15:15. oby wszystko było dobrze...
Nie bój sięDzwonilam do lekarza prowadzacego może być to związane z krwiakiem albo że teraz powinnam mieć okres , zwiększył mi duphastan i jak by się powtorzylo na pogotowie a w wtorek wizytaEhh teraz jeszcze bardziej się boje jutrzejszych badań prenatalnych
Śliczna choinka i fachowy Syn!Ja mam dzisiaj wizytę - proszę o kciuki za nas [emoji173]
18.45 [emoji31]
Wczoraj przywieźlismy choinke- byłam pewna, że się nie zmieści i śmiałam się z własnej głupoty czemu kupiłam taka duża ponad 2m [emoji23]
Na szczęście weszła i jest piękna [emoji7]
Trafiłam u mnie we wiosce na sąsiada, sprzedaje z własnej hodowli - piękne, gęste.
Oto I ona
![]()
![]()
![]()
A w Castoramie taka - za 5dych!
Młody dla porównania, na 2 lata [emoji23]
![]()
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Aga nie ma dzieci z tego co pamiętam, więc jakieś dziecko sobie 'pożyczyła' do fotkiŚliczna choinka i fachowy Syn!![]()
Dziękuję kochana ale ja już jutro o 16 mam wizytę więc już trochę stres się włącza ale właśnie jadę do pracy to nie będę o tym miałam czasu myśleć i się stresować. Dobrze że w końcu mąż będzie mógł tym razem być ze mną. Ostatnio i E sumie pierwszy raz był ze mną w 4 tyg jak byliśmy potwierdzać ciążę :-) trzymam kciuki za wszystkie wizyty