Czarnula34
Fanka BB :)
Nie wyszłoA jaka masz ta bete? Pierwsza beta pokazuje czy jestes czy nie,ale i tak najwazniejsze zeby rosła. Wiec musisz powtórzyć po dwoch dniach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wyszłoA jaka masz ta bete? Pierwsza beta pokazuje czy jestes czy nie,ale i tak najwazniejsze zeby rosła. Wiec musisz powtórzyć po dwoch dniach.
A jaka masz bete?i rzypomnij prosze pierwszy wynik?Nie wyszło
To Twoja pierwsza beta?Nie wyszło
ok. Dziękuję. Jego więc będę brała dalej. Do wtorku przynajmniej nie zaszkodzi.Z tych ktore wymienilas biore tylko acard. I jesli o niego chodzi to mi lekarz powiedzial ze acard moge brac caly czas
Dzięki@Kurcia ...kurko nasza ❤ przykro mi wiem co czujesz . . :*
Tule mocno i walcz dalej! :*
A dziś ekspert od wina zaleca...WINO..❤
Uwielbiam winko..chetnie bym wirtualnie się z Tobą napila :*
Przykro mi
Ja też strasznie się bie mogę doczekać tej wizyty i strasznie się boję... mam nadzieję że to będzie dla nas dobry dzień!
No to trzymamy Cię za słowoNa pewno bedzie to dla Was dobry dzień. Tyle z nas będzie trzymało kciuki, że inaczej być nie może.
Zrezygnowałaś z badania kosmówki? Mnie od wczoraj też mnie brzuch boli jakby czesciej i świruje. U Ciebie na takim etapie skoro nie ma plamien to wszystko jest na pewno dobrze!
Tak ale 1.2 nie ma szansTo Twoja pierwsza beta?